Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Που βρίσκεται μετά τον σάλο για τον Άλλο Άνθρωπο - «Στους μόνους που θα απολογηθώ...», δηλώνει για πρώτη φορά

Το μικροσκοπικό δωμάτιο που μένει

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Που βρίσκεται μετά τον σάλο για τον Άλλο Άνθρωπο - «Στους μόνους που θα απολογηθώ...», δηλώνει για πρώτη φορά

Πολλές είναι οι μαρτυρίες, οι καταγγελίες και οι αποκαλύψεις για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και όσα συμβαίνουν στη δομή της κοινωνικής κουζίνας "Ο Άλλος Άνθρωπος" που ο ίδιος ίδρυσε πριν από πολλά χρόνια, τις τελευταίες ημέρες.

Για τον λόγο αυτό εκείνος παραμένει κλεισμένος στον χώρο του οργανισμού, σε ένα δωμάτιο που διαθέτει μόνο ένα κρεβάτι, ένα μπάνιο και ένα παράθυρο καλυμμένο με μαύρες κουρτίνες. Εκεί τον επισκέφθηκε η κάμερα της εκπομπής του MEGA, Live News, για να αποσπάσει μερικές δηλώσεις σχετικά με όσα ακούγονται για την απάτη 600.000 χιλιάδων ευρώ.

Δείτε επίσης: «Είδα βιαιοπραγία σε άστεγους! Επέλεγε ουσιομανής ή ψυχιατρικά ΑΜΕΑ για να...» - Νέα καταγγελία που τον "καίει"

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει

«Στους μόνους που θα απολογηθώ είναι στην ελληνική δικαιοσύνη, όταν και άμα με καλέσει, και στους ανθρώπους που έχουν βάλει έστω και ένα ευρώ. Είμαι στον "Άλλο Άνθρωπο" και όποιος θέλει να με δει, να με δει εδώ. Έχω πει πολλές φορές ότι θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον κόσμο που πίστευε και πιστεύει σε μένα, τους ανθρώπους που έρχονται εδώ και βοηθούν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Αυτό μου δίνει δύναμη να πιστεύω ότι ο "Άλλος Άνθρωπος" θα συνεχιστεί και θα υπάρχει», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Το "σκληρό" πρόσωπο του Κωνστατίνου Πολυχρονόπουλου - Οι βρισιές και οι διαταγές όταν έκλειναν οι κάμερες

Η αποκάλυψη του Λευτέρη Ελευθερίου

Ο Λευτέρης Ελευθερίου, το απόγευμα της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου, μίλησε στην ίδια εκπομπή σχετικά με την υπόθεση που έχει ανοίξει κατά του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.

Ο ίδιος είχε παρουσιάσει τη συναυλία που εκείνος είχε διοργανώσει ώστε να συγκεντρώσει χρήματα και αγαθά και δηλώνει σοκαρισμένος για όλα όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, επισημαίνοντας πως η προδοσία θα είναι μεγάλη εάν αποδειχθεί πως είναι ένοχος.

«Αισθανόμαστε κι εμείς προδομένοι αν ισχύει αυτό. Όλα αυτά, όταν εκδικαστούν θα φανούν. Εμένα αυτό που κάνει πρωτίστως εντύπωση και μάλλον από εκεί ξεκινάνε όλα είναι ότι ο κ. Πολυχρονόπουλος δεν ήταν μόνος του. Είχε πολλούς συνεργάτες κι όλοι προσπαθούσαν να βοηθήσουν εκείνη την βραδιά», είπε μεταξύ άλλων.