"Έριξαν" το Instagram μαμά και κόρη - Η τρυφερή ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για τα γενέθλια της Μελίνας Νικολαϊδη

Δείτε την φωτογραφία

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Τα γενέθλια της γιορτάζει σήμερα, 8/2, η Μελίνα Νικολαϊδη, και η μητέρα της Δέσποινας Βανδή, έκανε ένα ταξίδί - αστραπή στο Λονδίνο, όπου σπουδάζει η κόρης της, για να περάσουν μαζί την ιδιαίτερη αυτή ημέρα. Οι δυο τους λοιπόν γευμάτισαν σε κυριλέ εστιατόριο όπως έκανε γνωστό η τραγουδίστρια μέσα από αναρτησή της στο Tik Tok (δείτε εδώ την έκπληξη που της έκανε).

Η τρυφερή ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για τα γενέθλια της κόρης της, Μελίνας Νικολαϊδη

Στη συνέχεια, η Δέσποινα Βανδή έκανε μία συγκινητική ανάρτηση με την κόρη της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για να τις ευχηθεί και δημόσια για τα γενέθλια της. Στην φωτογραφία που δημοσίευσε μαμά και κόρη κοιτούνται τρυφερά ενώ συγκινητικά ήταν και τα λόγια της στην λεζάντα του post.

Δείτε επίσης: Αλέξανδρος Πολυχρονιαδης: Η απάντηση στο δημοσίευμα πως αρραβωνιάζεται με την σύντροφό του, Μελίνα Νικολαϊδη

«Αυτό η αγάπη ήρθε πριν 20 χρονια στη ζωή μου και την έλουσε με φως!» έγραψε η τραγουδίστρια.

«Σε λατρεύω»απάντησε σε σχόλιο η κόρη της.

Η κοινή τους εμφάνιση στα εγκαίνια του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη

Πριν από τα Χριστούγεννα πραγματοποιήθηκε το party επετείου για τα τέσσερα χρόνια του Fit Mama στη Γλυφάδα. Πρόκειται για το ολοκαίνουριο μαγαζί που άνοιξε ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης μαζί με την μητέρα και τον καλύτερό του φίλο. Το youweekly.gr βρέθηκε εκεί και ήδη έχει απαθανατίσει τα τρυφερά τετ α τετ του γυμναστή με την σύντροφό του Μελίνα Νικολαΐδη (δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο).

Από την λίστα των καλεσμένων δεν θα μπορούσε να λείπει η Δέσποινα Βανδή, η μητέρα της καλής του, η οποία τον στηρίζει από την αρχή της γνωριμίας τους, αφού γυμνάζεται καθημερινά μαζί του στο γυμναστήριο που ήδη έχει στην κατοχή του, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο από εκεί.

Η τραγουδίστρια, λοιπόν, εμφανίστηκε ντυμένη στα μαύρα από την κορυφή μέχρι τα πόδια, με σακάκι, μποτάκια και φόρεμα με σκίσιμο μέχρι τον γοφό, με μεγάλους κρίκους ως το μοναδικό της αξεσουάρ και όλα τα βλέμματα γύρισαν προς το μέρος της.

Μελίνα Νικολαϊδη Δ'έσποινα Βανδή εγκαίνια Πολυχρονιάδη