Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Δεν είμασταν παντρεμένοι με τον πρώην σύντροφό μου δεν υπήρξε διαζύγιο» - "Έσπασε" τη σιωπή της για τον χωρισμό της

«Μοιραζόμαστε τα παιδιά, μια βδομάδα στον μπαμπά...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, την Πέμπτη 8/2, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star, και σε αυτή μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της και πατέρα της κόρης της.

Η ίδια, γενικότερα, κρατά τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο αυτή τη φορά θέλησε να ανοίξει την καρδιά της για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της, τότε που ξαφνικά η οικογένειά της σταμάτησε να έχει την συνηθισμένη μορφή.

Η εξομολόγηση της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου για τον χωρισμό της

«Τα τελευταία χρόνια μένω Σουηδία, αλλά όποτε ξεκλέβω χρόνο, όσο περισσότερο μπορώ να τον αφιερώσω στην Ελλάδα, τόσο πιο ευτυχισμένη είμαι», είπε αρχικά για τη ζωή της σε αυτή τη φάση, αποκαλύπτοντας πως κατά καιρούς είχε δεχθεί διάφορες προτάσεις για δουλειά εδώ, αλλά για εκείνη δεν ήταν οι κατάλληλες ώστε να γυρίσει.

Δείτε επίσης: «Μου λείπει...» - Θλίψη για την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου ένα χρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα της

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, επισήμανε: «Δεν είμασταν παντρεμένοι με τον πρώην σύντροφό μου δεν υπήρξε διαζύγιο. Όταν όμως χώρισα ήμουν σε κατάθλιψη τρία χρόνια, γιατί δεν χώρισα μόνο από τον πατέρα της Μελίνας, χώρισα και με αυτό τον τρόπο θα έχανα τη μισή ζωή του παιδιού μου, γιατί στη Σουηδία τα μοιραζόμαστε τα παιδιά, μια βδομάδα στον μπαμπά μία στη μαμά. Και αναγκαστικά έπρεπε να είμαι πολύ στρατηγική και να φροντίσω αυτός άνθρωπος που ήτανε καλός να γίνει ο καλύτερος μου φίλος. Δεν είχα άλλη επιλογή».

Δείτε επίσης: «Απειλούν ναζιστικές οργανώσεις ότι θα με σκοτώσουν» - Συγκλονίζει η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου