Μαριάντα Πιερίδη: «Από το 2016 είμαστε...» - Η αποκάλυψη για τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Κατριβέση

«Νομίζω τα βρήκαμε ε;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαριάντα Πιερίδη: «Από το 2016 είμαστε...» - Η αποκάλυψη για τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Κατριβέση

Ο Δημήτρης Κατριβέσης και η Μαριάντα Πιερίδη, μετά από επτά χρόνια γάμου, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους όσον αφορά στην προσωπική τους ζωή, όμως όπως αποκάλυψαν και οι ίδιοι μέσα από μερικές φωτογραφίες στο Instagram ετοιμάζονται να κάνουν ένα κοινό επαγγελματικό βήμα (δείτε τις εδώ).

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, τους συνάντησε στα γραφεία του νέου τους project και απέσπασε μερικές δηλώσεις τους σχετικά με την σχέση τους μετά τον χωρισμό και τα συναισθήματά τους για τη νέα αυτή συνθήκη ανάμεσά τους μετά από όσα πέρασαν.

Οι δηλώσεις Κατριβέση και Πιερίδη για το νέο βήμα στη σχέση τους μετά τον χωρισμό τους

«Ετοιμάζουμε κάτι και ρομαντικό και νόστιμο. Ο έρωτας περνάει από το στομάχι, είναι κλασική συνταγή επιτυχίας», είπε αρχικά ο διάσημος σεφ και όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε πως είναι να συνεργάζεται με τη πρώην του, απάντησε:

«Η αγάπη είναι εκεί, η οικογένεια είναι εκεί, τα χαμόγελα είναι εκεί. Θέλαμε να το λύσουμε οι δυο μας, αυτή ήταν η μόνη δυσκολία. Θέλαμε την ησυχίας μας να δούμε τι θα κάνουμε. Νομίζω τα βρήκαμε ε;».

Εκείνη με την σειρά της, επισήμανε: «Για να είμαστε τώρα εδώ και να ετοιμάζουμε τόσο ωραία πράγματά... Έχουμε βρει την τάξη και την ηρεμία μας. Το έχουμε ξαναδεί να γίνεται. Από το 2016 είμαστε στενά συνδεδεμένοι επαγγελματικά» (δείτε επίσης τι δήλωσε ο πρώτος σύζυγός της για το διαζύγιο αυτό).

Οι πρώτες δηλώσεις της τραγουδίστριας για το διαζύγιο

Η Μαριάντα Πιερίδη βρέθηκε καλεσμένη την Δευτέρα 5/2 στην ίδια εκπομπή. Χαμογελαστή και εντυπωσιακή - όπως πάντα άλλωστε - εμφανίστηκε στο πλατό του ALPHA εμφανώς ανανεωμένη με στενό παντελόνι και στράπλες τοπάκι.

Με το που κάθισε λοιπόν στο τραπέζι με το πάνελ, η Κατερίνα Καινούργιου μπήκε κατευθείαν στο "ψητό" και την ρώτησε για το διαζύγιο της από τον Δημήτρη Κατριβέση μετά από 7 χρόνια γάμου. Η απόφαση σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν πάρθηκε από κοινού πριν από 15-20 ημέρες.

«Θα ήταν αστείο να κρατήσω μυστικό το χωρισμό μου με τον Δημήτρη. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις και πολύ καλή συνεργασία. Το αποφασίσαμε από κοινού... δεν νομίζω να λέγεται Σουηδικό. Η δουλειά πάει πολύ καλά και θα ήταν βλακώδης... Την έχουμε την δουλειά από το 2016», ανέφερε χαρακτηριστικά.