Μικαέλα Φωτιάδη: Στο Αστυνομικό Τμήμα αυτή τη στιγμή για συμπληρωματική κατάθεση - Ποιος είναι ο νέος δικηγόρος του μοντέλου

Νέες εξελίξεις

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Διαφορετική τροπή φέρεται να παίρνει η υπόθεση της Μικαέλας Φωτιάδη, λίγες ώρες μετά την πρώτη της εμφάνιση on camera και τις δηλώσεις για τον ξυλοδαρμό που υπέστη.

«Ήταν προειδοποίηση, σαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα να κλείσω το στόμα μου. Δεν θα κλείσω το στόμα μου, θα κάνω το ακριβώς αντίθετο, δεν φοβάμαι καθόλου. Το να φοβηθώ και να κλειστώ στο σπιτάκι μου δεν θα γίνει. Αυτός που μου επιτέθηκε θα πρέπει να φοβάται, γιατί πολύ σύντομα θα βγουν όλα στα φως», είπε μεταξύ άλλων το μοντέλο. Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη.

Η Μικαέλα Φωτιάδη επανήλθε με ένα νέο βίντεο το βράδυ του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου. Σε live της μέσω instagram, εμφανίστηκε στο πλευρό του Μένιου Φουρθιώτη, με εκείνον να ανακοινώνει τις μεγάλες αλλαγές που προκύπτουν από εδώ και στο εξής.

Δείτε επίσης: Μικαέλα Φωτιάδη: «Επειδή ακούστηκαν πάρα πολλά ψεύδη...» - Η φίλη της "έσπασε" τη σιωπή της για τον ξυλοδαρμό στο Κολωνάκι

Δικηγόρος της Μικαέλας Φωτιάδη αναλαμβάνει ο Αλέξης Κούγιας

«Η Μικαέλα οδεύει στο τμήμα. Πηγαίνουμε για συμπληρωματική κατάθεση», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής για να συμπληρώσει ότι πληρεξούσιος δικηγόρος της αναλαμβάνει ο Αλέξης Κούγιας. Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες είχε μιλήσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, ως δικηγόρος της Μικαέλας Φωτιάδη, ο Στέλιος Σούρλας.

Μικαέλα Φωτιάδη Μένιος Φουρθιώτης
Στιγμιότυπο από το βίντεο της Μικαέλας Φωτιάδη και του Μένιου Φουρθιώτη

Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν νέα δεδομένα στην υπόθεση, με το μοντέλο να κάνει οριστικό ξεσκαρτάρισμα πλέον. Πριν από λίγες ώρες είχε μιλήσει δηκτικά και για τις «φίλες» της που βγαίνουν στα κανάλια.

«Βλέπω στις εκπομπές ξαφνικά πόσες "στενές φίλες" και "κολλητές" έχω. Είστε για γέλια, για κλάματα βασικά. Ντροπή να εκμεταλλεύεστε την κατάστασή μου για δυο λεπτά στο γυαλί. Η "στενή φίλη" και η "κολλητή" μου, πώς και δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο; Τόσο στενή φίλη και δεν έχει τον αριθμό μου; Η άλλη η "κολλητή"; Είχε άλλες προτεραιότητες…

Λοιπόν, κολλητή μου είναι η Νίνα Κορομηλά. Οι άλλες μιλάτε για τον εαυτό σας καλύτερα, πριν το κάνω εγώ. Έχω σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ. Θα έρθει και η σειρά σας όμως», έλεγε χαρακτηριστικά η Μικαέλα Φωτιάδη σε story της.