Γιώργος Αγγελόπουλος: Εξιτήριο για την Δήμητρα Βαμβακούση - Επιστρέφουν σπίτι με την κορούλα τους

Η νέα καθημερινότητα ξεκινά για το ζευγάρι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά, καθώς την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου η σύζυγός του, Δήμητρα Βαμβακούση, έφερε στον κόσμο την κορούλα τους, η οποία γεννήθηκε σχεδόν τέσσερα κιλά. Το ζευγάρι παρέμεινε στο νοσοκομείο μαζί με το μωρό, όπως ήταν απαραίτητο, ωστόσο σύντομα θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής προς το σπίτι τους.

Πότε παίρνει εξιτήριο η Δήμητρα Βαμβακούση

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, σήμερα, Δευτέρα 12/2, η νέα μανούλα θα πάρει εξιτήριο και έτσι η νέα τους καθημερινότητα με την μπέμπα τους θα ξεκινήσει. Οι δυο γονείς λάμπουν από ευτυχία, παρά την κούραση που μπορεί να υπάρχει και ανυπομονούν για το κεφάλαιο αυτό της ζωής τους.

Δείτε επίσης την συνέντευξη της Δήμητρας Βαμβακούση λίγες μέρες πριν γεννήσει: «Aναγκαστικά θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσουμε, αν το μωρό δεν...» - Η τρυφερή εξομολόγηση για τον Ντάνο και το 2ο παιδί

Γιώργος Αγγελόπουλος Δήμητρα Βαμβακούση εξιτήριο

Αυτό το όνομα θα δώσουν στην κόρη τους

Ο τοκετός ήταν φυσιολογικός και στο πλευρό της νέας μανούλας βρισκόταν συνέχεια ο σύζυγός της, ο οποίος είναι άκρως συγκινημένος.

Μία σημαντική πληροφορία σχετικά με την γέννα έχει να κάνει με την μητέρα του νικητή του πρώτου Survivor, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες. Η μπέμπα του γεννήθηκε μία ημέρα πριν από εκείνη. Αυτό για εκείνον, αλλά και την καλή του, που είχε την κυρία Ουρανία σαν δική της μητέρα, είναι κάτι σαν σημάδι.

Αποφάσισαν, λοιπόν, όπως επιβεβαίωσε και ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Κατσαρίδης, στην εκπομπή του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, να δώσουν στο παιδί τους το όνομά της για να την τιμήσουν για όλα όσα τους έχει προσφέρει. Μόλις αυτό ακούστηκε στο πλατό η Μπέττυ Μαγγίρα συγκινήθηκε!

Δείτε επίσης: Η τελευταία έξοδος του ζευγαριού πριν από τη γέννα

Αγγελόπουλος Βαμβακούση όνομα παιδιού