Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Καλό είναι να αποφεύγουμε τον κιτρινισμό...» - Τι αποκάλυψε για την επιστροφή της στην τηλεόραση

«Δεν έχουν σταματήσει οι άνθρωποι να μου μιλάνε για το Booth...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Για την χαμό που έχει προκαλέσει το σατιρικό τραγούδι του Πάνου Βλάχου για τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε αλλά και για την επιστροφή του The Booth, μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, το πρωί της Τετάρτης 14/2, στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Υπενθυμίζουμε ότι το θέμα του Πάνου Βλάχου είχε σχολιάσει το πρωί, στην ίδια εκπομπή και ο Ανδρέας Μικρούτσικος Ο παρουσιαστής, συγκεκριμένα τοποθετήθηκε σχετικά με τις δηλώσεις τόσο του Υπουργού Υγείας όσο και του ηθοποιού, που έκαναν στην κάμερα της εκπομπής του Alpha (δείτε εδώ).

Οι δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

«Σέβομαι πάρα πολύ το γεγονός ότι ένας καλλιτέχνης έχει το βήμα να μιλήσει, έχει το δικαίωμα να πει αυτά που θέλει και αυτά που θεωρεί σωστά. Ο κάθε άνθρωπος οφείλει μέσα από την τέχνη του να κάνει κοινωνικό σχολιασμό...» είπε αρχικά.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να επιστρέψει και να επιστρέφουν όλα τα κορίτσια και να γίνει αυτό που έπρεπε να μην είχε σταματήσει ποτέ. Δεν έχουν σταματήσει οι άνθρωποι να μου μιλάνε για το Booth, ήταν μια εκπομπή που άφησε το στίγμα της, σεβόταν τους τηλεθεατές»

«Δεν βλέπω τηλεόραση, αλλά εμένα δεν μου αρέσει αυτή η προσέγγιση από τις εκπομπές, προτιμώ η τηλεόραση να ήταν πιο εκπαιδευτική. Το να σχολιάζουμε την ζωή των άλλων ανθρώπων, ποιος το κάνει; Γιατί το κάνει; Και με ποια γνώση το κάνει; Δεν θα το έκανα ποτέ εγώ, καλό είναι να αποφεύγουμε τον κιτρινισμό» ανέφερε στην συνέχεια.

Η απόφαση να φύγει από την Αθήνα και η οικογένεια της

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε στην εφημερίδα Reallife και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα. Η αγαπημένη ηθοποιός που απέχει από την τηλεόραση και έχει αφιερωθεί περισσότερο στο θέατρο, αποκάλυψε πως θα περνούσε τα φετινά Χριστούγεννα με τον σύζυγό της, Φώτη Μπενάρτνο και τις δυο κόρες της, Λυδία και Ηλέκτρα.

«Τα Χριστούγεννα για μένα είναι ευκαιρία για γιορτή. Φέτος είμαι τυχερή. Ο Φώτης είναι από τη Θεσσαλονίκη και θα κάνουμε γιορτές εκεί με την οικογένειά του. Θα είμαστε με τα παιδιά και αυτό είναι μια πολύ ωραία συνθήκη για εμάς», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά στην συνέντευξη της.

Μάλιστα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκάλυψε στην εφημερίδα πως επιθυμία της είναι να φύγει από την Αθήνα και να μετακομίσουν οικογενειακώς στην Θεσσαλονίκη. Άλλωστε, αυτή την περίοδο ανεβαίνει στην συμπρωτεύσουσα η θεατρική παράσταση "Ποντικοπαγίδα" στην οποία πρωταγωνιστεί.

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο τραγουδιστής που δεν συνεργάστηκε με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου στα Madwalk

«Θέλω να μείνουμε στη Θεσσαλονίκη με την οικογένειά μου και κάνω ό,τι μπορώ για να μετοικήσω τα επόμενα χρόνια» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου