Αφροδίτη Γραμμέλη: «Είχα σχέση με έναν άνθρωπο που...» - Η εξομολόγηση στο Mega Καλημέρα για την προσωπική της ζωή

«Δεν είναι πολύ ωραίο σε έναν άντρα να βλέπεις το πόδι να γυαλίζει»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αφροδίτη Γραμμέλη: «Είχα σχέση με έναν άνθρωπο που...» - Η εξομολόγηση στο Mega Καλημέρα για την προσωπική της ζωή

Η Αφροδίτη Γραμμέλη, με αφορμή την εξομολόγηση του Άγγελου Μπράτη για την προσωπική του ζωή και την προτίμηση που έχει στους άντρες με αξύριστες γάμπες (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε), θέλησε να κάνει μία εξομολόγηση στον αέρα του Mega Καλημέρα το πρωί της Πέμπτης 15/2.

Ανέφερε, λοιπόν, πως κάποια στιγμή στη ζωή της είχε σχέση με έναν αθλητή, και συγκεκριμένα, πολίστα, γι' αυτό και χρειαζόταν να ξυρίζει τα πόδια του. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να φέρει αντίρρηση σε κάτι τέτοιο, παρόλα αυτά και η ίδια συμφώνησε με τον σχεδιαστή μόδας.

Η δήλωση της Αφροδίτης Γραμμέλη για την προσωπική της ζωή

«Θα στηρίξω και πάλι τη γάμπα με τρίχα και θα πω ότι δικαιωθήκαμε σε αυτήν τη ζωή, διότι η γάμπα πρέπει να έχει τρίχα τέλος. Δεν είναι ωραίο να έχεις άντρα χωρίς τρίχα. Επειδή έχω εικόνα από αθλητές, πολίστες. Η εμπειρία μου… Στο παρελθόν είχα σχέση με έναν άνθρωπο που έπαιζε πόλο. Εκεί ήταν οκ για το διάστημα των αγώνων», είπε αρχικά και η Νανά Παλαιτσάκη την ρώτησε εάν ο τότε σύντροφός της είχε πολύ καλές αντοχές, όπως λένε για τους αθλητές.

«Δεν κάναμε αγώνες κολύμβησης Νανά μου», της απάντησε και πρόσθεσε: «Η υποδομή ενός αθλητή, το δικαιολογεί, το ομολογώ. Ωστόσο δεν είναι πολύ ωραίο σε έναν άντρα όταν πας βόλτα ή το καλοκαίρι που φοράτε τις βερμούδες να βλέπεις το πόδι να γυαλίζει».

Δείτε επίσης: «Μου στέλνουν από τα ΚΨΜ! Μου ήρθε από τη Σαμοθράκη τώρα ένα...» - Επικά σχόλιο στο Mega Kαλημέρα για τα φλερτ της δημοσιογράφου

«Έβρισκα τον επόμενο, για να χωρίσω τον προηγούμενο»

Συζητήσεις προκάλεσε μία συνέντευξη της Πέγκυς Τρικαλιώτη, στην οποία μιλούσε για γυναίκες που μένουν παγιδευμένες σε έναν γάμο ή σε μία σχέση, γιατί δεν τολμούν να βρεθούν αντιμέτωπες με τον εαυτό τους και την κοινωνία. Με αυτήν την αφορμή, τοποθετήθηκαν στην εκπομπή Mega Καλημέρα, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να προχωρά σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Τον λόγο στην αρχή πήρε η Νανά Παλαιτσάκη, η οποία σημείωσε: «Μου έκανε μεγάλη θετική εντύπωση ότι αναγνωρίζει πόσες γυναίκες μένουν σε μία σχέση χωρίς να τολμούν να φύγουν από ένα πλαίσιο που τις καταπιέζει», με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να αναγνωρίζει ότι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες πάντως σε έναν χωρισμό, ειδικά όταν έχεις προχωρήσει σε γάμο, και βρίσκεσαι σε διαφορετική πόλη.

Δείτε επίσης: Mega Καλημέρα: «Μία μέρα πριν την αλλαγή του χρόνου έχασε τον μπαμπά της...» - Η δυσάρεστη ανακοίνωση της Ελεονώρας Μελέτη

Με τη σειρά της, η Φλορίντα Πετρουτσέλι ανέφερε ότι αυτό είναι ένα καθημερινό φαινόμενο, χωρίς να μεσολαβούν απαραίτητα ακραίες καταστάσεις: «Ακόμα και σε μία σχέση που έχει τελειώσει ο έρωτας, η άλλη απ' το να μείνει μόνη της λέει “Οκ, όπως πάει”». Εκεί παρενέβη η Αφροδίτη Γραμμέλη για να πει: «Ξέρεις τι κάνει η γενιά μας; Δεν ξέρω αν το έκαναν οι προηγούμενες, αλλά το έχω κάνει και εγώ. Πρώτα βρίσκεις τον επόμενο και μετά χωρίζεις τον προηγούμενο από ανασφάλεια μην μείνεις μόνη σου. Με συγχωρείτε, ως γυναίκα το έχω κάνει, το ομολογώ και στην κάμερα, και δεν το έχω κάνει μόνο μία φορά. Από ανασφάλεια τότε θολωμένη, δεν ήξερα την αξία της μοναξιάς, έβρισκα τον επόμενο για να χωρίσω τον προηγούμενο».

Ο Θανάσης Πάτρας πάντως έκλεισε την κουβέντα λέγοντας ότι δεν είναι θέμα φύλου: «Δεν είναι θέμα γυναίκας, είναι θέμα χαρακτήρα. Έχω γνωρίσει γυναίκες, οι οποίες δεν μπαίνουν στη διαδικασία που περιέγραψε η Πέγκυ. Θέλω να σταματήσουμε αυτή τη φυλετική πάλη και το ζητάω με πολλή αγάπη απ' όλες τις γυναίκες. Ας μονιάσουμε, ας σεβαστούμε ο ένας τον άλλον και ας αγαπηθούμε μεταξύ μας».