Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής θα γίνει πρώτη φορά πατέρας - Ανακοινώθηκε νέα εγκυμοσύνη από το Πάμε Δανάη

Η σύντροφός του ανήκει στο χώρο του θεάματος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής θα γίνει πρώτη φορά πατέρας - Ανακοινώθηκε νέα εγκυμοσύνη από το Πάμε Δανάη

Πολλές οι ευχάριστες ειδήσεις που έρχονται στα αυτιά μας το τελευταίο διάστημα για το χώρο της ελληνικής showbiz, καθώς οι εγκυμοσύνες που γίνονται γνωστές και άλλες που αναμένεται να ανακοινωθούν είναι πολλές!

Εμείς από το Youweekly.gr πριν από λίγο καιρό σας ενημερώσαμε πως γνωστό ζευγάρι Ελλήνων τραγουδιστών περιμένει το πρώτο του παιδί (δείτε εδώ) και στη συνέχεια σας αποκαλύψαμε με αποκλειστικό ρεπορτάζ, πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περιμένει το δεύτερο παιδάκι της.

Και σαν να μην έφταναν όλες οι παραπάνω εγκυμοσύνες, την Πέμπτη 15/2 το Πάμε Δανάη ήρθε να ρίξει μια νέα, σχετική ''βόμβα''. Όπως αναφέρει η εκπομπή, πολύ γνωστός Έλληνας pop - λαϊκός τραγουδιστής περιμένει το πρώτο του παιδί.

Η αποκάλυψη για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή που περιμένει το πρώτο του παιδί

Το όνομα του μπορεί να μην αποκαλύφθηκε, ωστόσο δόθηκε ένα ακόμα στοιχείο, αυτό της εγκυμονούσας. Πρόκειται λοιπόν για μια γυναίκα που ανήκει και εκείνη στον ευρύτερο χώρο του θεάματος με τη σχέση της με τον τραγουδιστή να έχει κάποια διάρκεια στο χρόνο.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό: Ποια καλλονή της showbiz περιμένει το πρώτο της παιδί;

Ακόμη ένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz που περιμένει το 1ο του παιδάκι

Το πρώτο του παιδάκι περιμένει αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz και πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας. Την χαρμόσυνη ανακοίνωση έκανε μέσω του Instagram με φωτογραφίες που δημοσίευσε με την φουσκωμένη κοιλίτσα της μέλλουσας μαμάς στην 24η εβδομάδα κύησης.

«24weeks….δεν είχα σκεφτεί ποια στιγμή στην ζωή μου θα γίνω μαμα.. και στην πραγματικότητα δεν το έχω ακόμα συνειδητοποιείσει καλά καλά.. αυτό όμως που ήξερα και ξέρω πολύ καλά είναι ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα κάνω οικογενεια.! Συμπληρώνει ο ένας τον άλλον και οι δυο μαζί δημιουργήσαμε μια νέα ζωή, ένα πλασματάκι, από πολύ αγάπη και έρωτα.... Ανυπομονώ να γνωρίσω το νέο μέλος της οικογένεια μας.. μετά τον «Παρη»», ανακοίνωσε η μέλλουσα μανούλα έχοντας ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό της.

Ο λόγος για την Νάντια Ράπτη γνωστή fashion designer της ελληνικής showbiz και τον σύζυγό της, Ηλία Κάλτσο. Παντρεύτηκαν το καλοκαίρι στις Σπέτσες, και ο γάμος τους ήταν από τους πιο όμορφους - δείτε φωτογραφίες.