"Επίθεση" Λάκη Λαζόπουλου στον Γιώργο Λιάγκα: «Eκλεκτός της κατινοδημοσιογραφίας! Τι λόγο έχει ένας...»

Χείμαρρος με αφορμή μετά το χαμό με τον Πάνο Βλάχο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για το θέμα που είχε δημιουργηθεί με το τραγούδι που ερμήνευσε ο Πάνος Βλάχος και σε έναν στοίχο έλεγε "Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε" (δείτε το βίντεο). Η συγκεκριμένη ατάκα, προκάλεσε τεράστιο σάλο, με τα δυο πολιτικά πρόσωπα να αναφέρουν πως σκέφτονται να κινηθούν νομικά.

Και οι δυο έκαναν αιχμηρές αναρτήσεις στα social media, ενώ σχολίασαν το ζήτημα και στην τηλεόραση, με τον Υπουργό βέβαια να είναι πιο ήρεμος από τον δημοσιογράφο.

Ο Λάκης Λαζόπουλος λοιπόν, πήρε καθαρά το μέρος του Πάνου Βλάχου, σχολιάζοντας πως δεν υπάρχει ούτε μια ένδειξη πως έκανε προτροπή σε φόνο. Αυτό το τραγούδι είναι παλιό, αλλά όπως φαίνεται κανείς δεν το γνωρίζει. Μάλιστα, έκανε αναφορά και στο ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1, πως ο πατέρας του ηθοποιού είχε διοριστεί στο παρελθόν διοικητής σε νοσοκομείο όταν μάλιστα ο Άδωνις ήταν υπουργός.

Η "επίθεση" του Λάκη Λαζόπουλου στον Γιώργο Λιάγκα

«Ο κ. Λιάγκας, εκλεκτός της κατινοδημοσιογραφίας έκανε μία φοβερή αποκάλυψη στην εκπομπή του ότι ο πατέρας του Πάνου Βλάχου είχε διοριστεί στο παρελθόν διοικητής σε νοσοκομείο όταν μάλιστα ο Άδωνις ήταν υπουργός. Βρήκανε ΦΕΚ και ότι τον έδιωξες ο Τσίπρας μετά και υπήρχε μία υπόθεση που ήταν καταπέλτης και φυγε, παραιτήθηκε. Εγώ μπορώ να θεωρήσω μόνος μου ότι αυτό το θέμα το έστειλαν πακέτο είτε από το περιβάλλον του κ. Γεωργιάδη είτε από την ΝΔ με την πρώτη αιτία να είναι ισχυρότερη της δεύτερης.

Τι λόγο έχει ένας δημοσιογράφος; Αυτό είναι δουλειά ενός κομματικού μηχανισμού και επειδή ο Λιάγκας δεν είναι ηλίθιος, δεν τον κατηγόρησε κανείς για ηλιθιότητα. Τώρα τι τον έπιασε; Λέει ο γιος ένα τραγούδι κι εσύ σαν δημοσιογράφος σε νοιάζει να ψάξεις πού διορίστηκε ο πατέρας του; Αυτό το βίντεο θέλει να πει ότι ο Πάνος Βλάχος, του οποίου ο πατέρας διορίστηκε από τον Άδωνι Γεωργιάδη και εκδιώχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτός δεν σέβεται τον Άδωνι Γεωργιάδη», είπε φανερά εκνευρισμένος ο Λάκης Λαχόπουλος.