Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Αποφασίσαμε με την σύζυγό μου να...» - Η αποκάλυψη για την βάφτιση της κόρης του και το 2ο όνομα που θα της δώσουν

«Το μητρικό ένστικτο έλεγε...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Αποφασίσαμε με την σύζυγό μου να...» - Η αποκάλυψη για την βάφτιση της κόρης του και το 2ο όνομα που θα της δώσουν

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Προσπάθησαν να το κρατήσουν κρυφό το πρώτο διάστημα, ωστόσο τα νέα διέρρευσαν και έτσι έκτοτε μιλούν ανοιχτά για το ευχάριστο γεγονός και μοιράζονται διάφορες λεπτομέρειες για το μωρό που περιμένουν.

Μέσα από τα social media τους, μάλιστα, αποκάλυψαν ποιο είναι το φύλο του παιδιού (δείτε εδώ το βίντεο από το εντυπωσιακό πάρτι) και το πρωί της Δευτέρας 19/2 ο μέλλοντας μπαμπάς βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στον αέρα του Super Κατερίνα για να μιλήσει γι' αυτό, αποκαλύπτοντας πληροφορίες για την βάφτιση που σχεδιάζει με την σύζυγό του.

Η αποκάλυψη του Μαυρίκιου Μαυρικίου για την βάφτιση του παιδιού του

«Μου έλεγε η Ιλάειρα ότι το μητρικό ένστικτο της έλεγε ότι θα κάνουμε αγόρι, αλλά έπεσε έξω! Αποφασίσαμε με την σύζυγό μου να βαφτίσουμε το παιδί μας στην Ελλάδα στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας (την ιδιαίτερη πατρίδα της νέας μανούλας). Τρελάθηκα όταν έμαθα ότι θα κάνουμε κοριτσάκι. Θα την βαφτίσουμε και θα το πάμε παραδοσιακά με το όνομα της μαμάς της Ιλάειρας, "Ιωάννα", και ως δεύτερο όνομα θα βάλουμε το "Μελωδία"», είπε χαρακτηριστικά.

Τι συνέβη στο νοσοκομείο με την Ιλάειρα Ζήση και το μωρό

Μία νέα ανάρτηση έκανε η Ιλάειρα Ζήση, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την Παρασκευή 19/1, σχετικά με την κατάσταση της υγείας της. Υπενθυμίζουμε ότι η μέλλουσα μητέρα, πριν από μερικές ημέρες, δημοσίευσε στα social media, ένα βίντεο από την κλινική στην Κύπρο (δείτε εδώ).

«Είναι καλά η Ιλάειρα αλλά νομίζω ότι περνάει όλα τα συμπτώματα του πρώτου τριμήνου που ολοκληρώνεται τώρα. Είχε αναγούλες, έχει αδυνατίσει κιόλας, έχει αδυναμίες κι έτσι πήγε στην κλινική, γιατί εγώ ήμουν στο κανάλι και δε μπορούσα να κάνω και πολλά. Η πεθερά μου ήρθε από την Αθήνα και είναι μαζί της...», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για τη νοσηλεία της συζύγους του, μιλώντας στην εκπομπή BreakfastStar (δείτε εδώ τις δηλώσεις του).

«Ευχαριστώ όλους εσάς για τις ευχές και την στήριξη σας σε αυτήν την δύσκολη στιγμή που περνάω .. η αλήθεια είναι ότι έχω πολλούς εμετούς λόγω εγκυμοσύνης, μπορεί και 4 κάθε μέρα και είμαι πολύ ταλαιπωρημένη και αφυδατωμένη και πήγα χτες να μου βάλουν έναν ορό. Όλα καλά , είμαι καλύτερα .. ξέρω ότι θα περάσει ! Όλοι μου λένε ότι αυτό δείχνει ότι το μωρό μου είναι καλά και είμαι ευγνώμων... αξίζει αυτή η μικρή ταλαιπωρία για το θαύμα που θα έρθει .

Θέλω να πω σε όλες τις μανούλες που βρίσκονται τώρα στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης κουράγιο , σας καταλαβαίνω, θα περάσει !! Ο θεός να είναι πάντα δίπλα σας και η Παναγία κοντά σας . Αυτή είναι μια προσευχή για όλες εμάς . Την διαβάζω συνέχεια και αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Ελπίζω να βοηθήσει και εσάς .
Ευχαριστώ την μαμά μου που είναι δίπλα μου σε όλο αυτό το ταξίδι όπως επίσης και τον άντρα μου και τα πεθερικά μου . Χωρίς αυτούς δεν ξέρω τι θα έκανα...» έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε εδώ: