Βυθισμένος στο πένθος ο Γιώργος Καπουτζίδης - «Έφυγε ήσυχα...»

Αποχαιρέτησε τον γατούλη του με πολύ πόνο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, το πρωί της Τετάρτης 21/2, προχώρησε σε μία δυσάρεστη ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Με μία φωτογραφία, συγκεκριμένα, και ένα συγκινητικό κείμενο, αποκάλυψε πως έφυγε από τη ζωή ο γάτος του, ο Παντελής.

Δημοσίευσε αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στο προφίλ του, με τους ακόλουθούς του κάθε φορά να περιμένουν update. Ήταν, δηλαδή, πολύ αγαπητός στο κοινό. Γι' αυτό ο ηθοποιός και σκηνοθέτης θέλησε να ενημερώσει τον κόσμο πως δεν ταλαιπωρήθηκε πολύ.

Η δυσάρεστη ανακοίνωση του Γιώργου Καπουτζίδη για τον θάνατο του γάτου του

«Για όλους εσάς που τον αγαπήσατε, ο Παντελής, έφυγε. Ήσυχα. Ήταν μοναδικός! Και θα τον θυμόμαστε με αγάπη όλοι εδώ στη γειτονιά. Θα μας λείψει», έγραψε χαρακτηριστικά και γέμισε με μηνύματα συμπαράστασης.

Δείτε επίσης: Γιώργος Καπουτζίδης: Σπάραξε στο κλάμα στον αέρα του BreakfastStar - «Η καρδιά δεν έχει γεννητικά όργανα! Δεν έχει φύλο»

Η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή

Καλεσμένος στην εκπομπή Το Πρωινό, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 3/1, ο Γιώργος Καπουτζίδης. Μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα, ο αγαπημένος ηθοποιός, αναφέρθηκε στις σχέσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα στη ζωή του και αποκάλυψε αν αυτή την περίοδο είναι μόνος.

Σε προηγούμενη συνέντευξή του, τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, στην εκπομπή "Fay's Time", μίλησε σχετικά με το νομοσχέδιο, για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία. «Νιώθω, ότι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε, ότι όλοι γυμνά μωράκια ερχόμαστε στον κόσμο που κλαίνε. Μαζί μπουσουλάμε, μαζί ανεβαίνουμε στα ποδήλατα και κάποια στιγμή στα 7, στα 8, κάποια παιδιά δείχνουν τα άλλα με το δάχτυλο και τα διακρίνουν. Είναι σαν να είναι η διάκριση μέρος της ανθρώπινης κοινωνίας. Με τη διάκριση χάνουμε λίγο-λίγο από την ανθρωπιά μας...» (δείτε εδώ τη συνέχεια).

«Όταν τελειώνει ένας έρωτας πάντα υπάρχει μια δυσκολία. Μετά εξομαλύνονται οι σχέσεις. Έχω κάνει τρεις μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου, που ήταν 7, 6 και 4 χρόνια, και με τους τρεις αυτούς ανθρώπους έχω πολύ καλές σχέσεις και με αγαπάνε πολύ και τους αγαπάω κι εγώ» ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Ήμουν σχεσάκιας, αλλά περισσότερο είμαι του έρωτα, αυτό με αφορά. Δηλαδή, όταν είμαι ερωτευμένος θέλω να είμαι με κάποιον. Αν δεν είμαι ερωτευμένος, δεν θέλω ντε και καλά να είμαι με κάποιον» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο: