Πάνος Δημάκης – Το «Γεράκι» αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες απ' το «Chase» και απρόοπτα: «Έχω ξεχάσει να κουμπώσω...»

Από πού πήρε το ψευδώνυμό του;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Πάνος Δημάκης έχει γίνει πιο γνωστός στο ευρύ κοινό ως το «Γεράκι» του «Chase», και μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για άγνωστες ιστορίες από τα παρασκήνια του παιχνιδιού του MEGA.

«Σίγουρα είχα άγχος στο πρώτο μου γύρισμα, γιατί ήταν η πρώτη φορά που ήμουν μπροστά από τις κάμερες υπό αυτή την ιδιότητα -έχω υπάρχει πολλά χρόνια ως παίκτης τηλεπαιχνιδιών σε διαφορετικά concept. Καλώς ή κακώς εκπροσωπώ μία παραγωγή και δε θέλω να χάνω. Το όνομα “Γεράκι” το διάλεξα εγώ, γιατί είχα δει ότι στην Αγγλία κάποιοι chasers είχαν ονόματα ζώων. Σκέφτηκα κάτι εύστροφο, γρήγορο και να έχει μία αρχοντιά. Τους άρεσε πολύ, κι έμεινε», είπε αρχικά ο Πάνος Δημάκης.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Γελάμε και περνάμε πολύ ωραία στα παρασκήνια, μέχρι και τραγούδια παίζει η παραγωγή και γίνεται πανηγύρι. Είμαι λίγο τρολ, όπως και πολλοί συνεργάτες, έχει πλάκα που πολλές φορές θα πω κάποιο αστείο που μπορεί να αρέσει στη Μαρία Μπεκατώρου, ενώ άλλες λέει ότι είναι «κρύο». Όταν είμαι στον τελικό κάθε φορά ξεφυσάω πριν ξεκινήσουμε, γιατί σκέφτομαι ότι μπορεί να κολλήσω και πολλές φορές βρίσκω την απάντηση μόλις λέω “πάσο”. Δεν νευριάζω, πιο πολύ στενοχωριέμαι».

Δείτε επίσης: The Chase – Ο Πάνος Δημάκης αποκάλυψε το υπέρογκο ποσό που κέρδισε από τα τηλεπαιχνίδια: «Από εκεί αγόρασα το σπίτι μου»

Το απρόοπτο του Πάνου Δημάκη στα γυρίσματα

Αμέσως μετά ο Πάνος Δημάκης αναφέρθηκε και σε απρόοπτα που του έχουν τύχει με απαντήσεις που δεν θυμάται ή με το σακάκι του που δεν έχει κουμπώσει σωστά. «Έχει τύχει να βγω και να έχω ξεχάσει να κουμπώσω ένα κουμπί στο σακάκι και να προσπαθώ να το ξεκουμπώσω. Άλλη φορά έχω κουμπώσει κατά λάθος και τα δυο κουμπιά και ξεκουμπώνοντας το “πάνω”, δεν μπορούσε να ανοίξει», δήλωσε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει: «Μπορεί να έχω το αρχικό γράμμα ενός ηθοποιού και να μην μου έρχεται η απάντηση, μπορεί να χάσω και δέκα δευτερόλεπτα για να το θυμηθώ».

Κλείνοντας αναφέρθηκε σε περιπτώσεις παικτών που του έχουν μείνει αξέχαστες: «Αντιλήφθηκα ότι ένας παίκτης κοιτούσε προς τα που πήγαινε το χέρι μου για να δει τη σωστή απάντηση. Τον ξεγέλασα κάπως και πάτησα το κουμπί με το μικρό μου δάχτυλο το ανάποδο. Μία κυρία γύρω στα 55 είπε ότι θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να κάνει διάφορες αισθητικές επεμβάσεις, ήταν αστείο και πρωτότυπο. Το καταλαβαίνω, γιατί όχι;»

Όπως δηλώνει ο Πάνος Δημάκης: «Μ' αρέσει ότι μετά το τέλος του παιχνιδιού πάντα τους χαιρετάω και βγάζουμε φωτογραφίες με τους παίκτες, με αντιμετωπίζουν με χαρά, ακόμη κι αν έχουν χάσει».