Happy Day: «Αυτό λέει το συμβόλαιό σας;» - Μετέτρεψαν το πλατό σε στάδιο & έμειναν στα σκοτάδια και τραγουδούσαν

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Happy Day: «Αυτό λέει το συμβόλαιό σας;» - Μετέτρεψαν το πλατό σε στάδιο & έμειναν στα σκοτάδια και τραγουδούσαν

Η Ζόζεφιν παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, και ρωτήθηκε για το τραγούδι που χαρακτηρίζει αυτή τη φάση της ζωής της, με την ίδια να εξομολογείται πως είναι ένα από τα κομμάτια του συντρόφου της, Νίνο.

«Αν έβαζα ένα τίτλο στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο της ζωής μου θα ήταν το "Έρωτά μου". Είναι και το αγαπημένο μου τραγούδι από το άλμπουμ», είπε χαρακτηριστικά, χαμογελώντας, χωρίς να μπορεί να κρύψει πως "λιώνει" για τον καλό της (δείτε εδώ τη δημόσια ερωτική της εξομολόγηση και την αποκάλυψη για την πρόταση γάμου).

Η στιγμή που έκλεισαν τα φώτα στο Happy Day για να τραγουδήσουν

Αμέσως μετά, στο πλατό του καναλιού η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζήτησε να παίξει το τραγούδι αυτό: «Πριν ολοκληρώσουμε το βιντεάκι, θα αφιερώσουμε το αγαπημένο τραγούδι της Ζόζεφιν που αποτυπώνει γλαφυρά και την ωραία περίοδο που ζει», είπε και άνοιξαν όλοι τους τον φακό στα κινητά τους. Η παραγωγή έκλεισε και τα φώτα για τα το ζήσουν ρομαντικά και το διασκέδασαν!

Ζήτησαν να παίξει στη συνέχεια κι άλλο κομμάτι, με τον Δημήτρη Παπανώτα να λέει: «Αυτό λέει το συμβόλαιό σας;», με χιούμορ.

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή - Η απάντηση στις φήμες που ακούγονται για το πρόσωπο της: «Το είπα κατ' ιδίαν σε όλους τους συναδέλφους»