Κατερίνα Ζαρίφη: «Φέρτε μου το κινητό να τσεκάρω! Κάτι είχα κάνει και μου είχε πει "πρόσεξε, θα..."» - Η αποκάλυψη για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Τα μόνα νούμερα που με αγχώνουν είναι του τζιν μου»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Ζαρίφη: «Φέρτε μου το κινητό να τσεκάρω! Κάτι είχα κάνει και μου είχε πει

Η Κατερίνα Ζαρίφη παρευρέθηκε στο πάρτι του νέου εστιατορίου του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, όπου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε την πρώτη της εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα (δείτε εδώ το βίντεο), και παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, σχολίασε όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, το block και το follow back στην Μπέττυ Μαγγίρα, αλλά και το ξέσπασμά του κατά του Πρωινού, ενώ απάντησε και για τα νούμερα τηλεθέασης της δικής της εκπομπής.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Ζαρίφη για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν με έχει κάνει block. Φέρτε μου το κινητό να τσεκάρω! Παναγία μου... Η αλήθεια είναι ότι δεν με είχε σβήσει ποτέ, αλλά έφαγα μία προειδοποιητική κάποια στιγμή... Κάτι είχα κάνει και μου είχε πει "πρόσεξε, θα σε μπλοκάρω", αλλά τελικά τη γλίτωσα. Εγώ γενικά δεν μπλοκάρω. Ξεχνιέμαι και λίγο. Εννοώ δεν είναι ότι είμαι τόση ώρα στο Instagram και λέω "α τον βαριέμαι αυτόν, ας τον μπλοκάρω". Τώρα όσοι πήραν follow πήρανε, τελειώσαμε», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη για τον παλιό της συνεργάτη.

Στη συνέχεια, δήλωσε για όσα ακούγονται για το τηλεοπτικό της μέλλον στο OPEN: «Θέλω πολύ να έρθει η Αννίτα Πάνια στο καθημερινό και να μειωθεί η δική μου εκπομπή, γιατί η ψυχαγωγία στο OPEN τώρα ξεκινάει. Τα μόνα νούμερα που με αγχώνουν είναι του τζιν μου. Θέλω να πέσω από το extra large στο large. Είναι η βαθμολογία μας, τα βλέπεις, αλλά δεν θεωρώ πια ότι τα νούμερα τηλεθέασης δεν σου "χακάρουν" πλέον τη διάθεση».