Ιωάννα Μαλέσκου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Με είχε μπλοκάρει χρόνια πριν που ήμουν...» - Ένα ακόμη "μπλοκ" στην λίστα του παρουσιαστή

«Δεν ξέρω αν το έχει πάρει πίσω...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και το "μπλοκ" που της έχει κάνει αναφέρθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου σε δηλώσεις της που παραχώρησε στην εκπομπή Happy Day, το πρωί της Παρασκευής 23/2. Υπενθυμίζουμε ότι το τελευταίο διάστημα έχει προσκληθεί σάλος, μετά το μπλοκάρισμα του παρουσιαστή στην Μπέττυ Μαγγίρα (δείτε εδώ).

Ο παρουσιαστής είχε δώσει την δική του απάντηση μέσα από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο τονίζοντας: «Το Instagram είναι δικό μου, του βάζω φωτιά και το καίω. Θα σας πω ότι αυτή τη στιγμή έχω μπλοκάρει συνολικά πέντε άτομα, γνωστούς τρείς. Δεν θα μπορούσα να έχω αποφύγει όλο αυτό και να έχω κάνει σίγαση την Μπέττυ; Κάτι έχω συνειδητοποιήσει και είπα τέλος...» (δείτε τι απάντησε για τις φήμες περί σχέσης)

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Μαλέσκου για το "μπλοκ" του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με είχε μπλοκάρει χρόνια πριν, από τότε που ήμουν στην Κρήτη, αλλά δεν με απασχολεί. Δεν ξέρω αν το έχει πάρει πίσω, αλλά νομίζω πως όχι» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου

Στην συνέχεια μίλησε και για τη συνάντησή της με τη Μαρία Φραγκάκη: «Είπαμε ένα γεια! Δεν την ξέρω την κοπέλα και νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης» (δείτε εδώ τι είχε συμβεί μεταξύ τους).

Η "καταραμένη" ζώνη του ΣΚΑΙ

Πρόσφατα η Ιωάννα Μαλέσκου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star, και μίλησε για την απουσία της από την τηλεόραση τον τελευταίο χρόνο, αλλά και την πιθανότητα επιστροφής της σε αυτή.

Αναφέρθηκε, επίσης, στην "καταραμένη" ζώνη του ΣΚΑΙ και στα νούμερα τηλεθέασης της Φαίης Σκορδά. Βέβαια, απάντησε και για το κεφάλαιο της μητρότητας στη ζωή της, προχωρώντας σε αποκαλύψεις για την βάφτιση της κόρης της και το όνομα που θα της δώσουν.

«Μου έχουν λείψει οι τηλεθεατές, γιατί αγαπώ πάρα πολύ την επαφή με τον κόσμο. Θέλω με την πρώτη σωστή συνθήκη να επιστρέψω. Μου αρέσει η πρωινή ζώνη και γενικώς μου αρέσει η μέρα. Από εκεί και πέρα, επειδή βλέπω πλέον τα πάντα διαφορετικά πλέον, ακόμα και σε τηλεοπτική ζώνη, δεν είμαι αρνητική και κάθετη σε κάτι, όπως ήμουν παλιότερα. Και σε τηλεπαιχνίδι θα μπορούσα να με δω, αρκεί να αισθάνομαι ότι έχω κάτι να δώσω», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Σίγουρα η μικρή θα είναι πάντα η προτεραιότητά μου, αλλά μπαίνει σιγά σιγά σε σειρά και το κομμάτι της επαγγελματικής ζωής, οπότε δεν με αγχώνει. Για να μη με βρίσκεις να μην κάνω κάτι αυτή τη δεδομένη στιγμή, πάει να πει ότι αισθάνομαι καλά με το πώς είμαι».

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Κάποτε είχα χαρακτηρίσει "καταραμένη" τη ζώνη 12:00-14:00 του ΣΚΑΪ, γιατί είναι όντως μία δύσκολη ζώνη. Δεν νομίζω ότι ευθύνονται τόσο τα πρόσωπα τόσο. Εννοείται ότι παρακολουθώ και τη Φαίη, είναι ένα πολύ γλυκό πλάσμα. Είναι η οικογένειά μου μέσα σε ένα πλαίσιο οι άνθρωποι αυτοί. Συμπονώ καθετί στο κανάλι και θέλω να πηγαίνει καλά και εννοείται και η Φαίη.

Δεν στέκομαι στο τι νούμερα τηλεθέασης κάνει κάθε εκπομπή. Το ξέρω, τα 'χω λουστεί κι εγώ και τότε δεν μπορούσα και να μιλήσω κιόλας η αλήθεια είναι. Τώρα τα βλέπω διαφορετικά. Ας αφήνουμε τους ανθρώπους να κάνουν την προσπάθειά τους. Στο τέλος της ημέρας και της σεζόν αυτό που μένει είναι οι προσωπικότητες των ανθρώπων. Εμένα με ενδιαφέρει να φροντίζω το όνομά μου. Η ώρα και το κανάλι αλλάζουν μωρέ. Όταν απομακρυνόμαστε από μη ανθοφόρες συνθήκες, αφήνουμε χώρο και χρόνο να έρθουν άλλα πράγματα».

Όσον αφορά το παιδί της, επισήμανε: «Όνομα έχουμε σκεφτεί, δεν το έχουμε μοιραστεί ακόμα, αλλά τη βάφτιση την έχουμε αφήσει κάπως... Δεν ξέρω πότε και τι. Με τα ονόματα είμαι συναισθηματική, όχι παραδοσιακή. Την πεθερά μου την αγαπώ πάρα πολύ, τη λένε Μαρία, είναι φανταστικός άνθρωπος, Μυτιληνιά, θα έδινα το όνομά της στην κόρη μου».