Μαρία Μπακοδήμου: «Καλά δε ντρέπεσαι; Συγγνώμη κιόλας!» - Η αντίδραση στην ερωτική εξομολόγηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Είχε γίνει μια συζήτηση παλιά...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε ως καλεσμένος στο κανάλι του Fipster στο youtube και μίλησε χωρίς ενδοιασμούς για όλα, σχολιάζοντας διάφορα τηλεοπτικά πρόσωπα. Όταν η συζήτηση, λοιπόν, έφτασε στο όνομα της Μαρίας Μπακοδήμου, ο δημοσιογράφος εξομολογήθηκε πως του άρεσε πολύ ως γυναίκα και την είχε δει με άλλο μάτι (δείτε εδώ την ερωτική του ομολογία).

Το απόσπασμα αυτό, το Σάββατο 24/2, προβλήθηκε στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου, και η παρουσιάστρια θέλησε να δώσει την δική της απάντηση, αποκαλύπτοντας πως δεν ήταν κάτι κρυφό, αλλά ο ίδιος της το είχε αναφέρει στο παρελθόν σε συζήτησή τους.

Η απάντηση της Μαρίας Μπακοδήμου στην ερωτική εξομολόγηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Καλά δεν ντρέπεσαι; Μια περίοδο; Του πέρασε τώρα; Δηλαδή τώρα δεν έχω σεξαπίλ; Δεν σου αρέσω; Συγγνώμη κιόλας! Μια περίοδο; Δεν μου αρέσουν αυτά! Θέλω να μην με ξεπερνάνε. Θέλω να είμαι αξεπέραστη. Α με ήθελε μόνο σεξουαλικά ε; Εγώ θέλω να τον ιντριγκάρω εγκεφαλικά. Είχε γίνει μια συζήτηση παλιά, μέσα από εκπομπή είχε πει…», δήλωσε η ίδια.

Αυτή είναι η νέα του σύντροφος

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος υπήρξε για πολλά χρόνια single. Μετά τον χωρισμό "βόμβα" από την Ιλένια Ουίλιαμς (δείτε τον φημολογούμενο σύντροφό της) δεν είχε ακουστεί τίποτα για την προσωπική του ζωή. Μάλιστα, πολλές φορές ο ίδιος σε δηλώσεις του στις κάμερες ανέφερε πως είναι μόνος, ωστόσο θα ήθελε σύντομα να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

«Φυσικά θέλω να γίνω πατέρας αλλά δεν το αφήνω να με καταλάβει όλο αυτό γιατί μετά υπάρχει το μάτι και δεν θα το καταφέρεις ποτέ. Μακάρι να γίνω μπαμπάς. Μια σύντροφος μου είχε βγάλει αυτό το συναίσθημα», έχει πει για την πατρότητα.

Μια ωστόσο αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά, πως έχει ακούσει ότι δεν είναι πλέον solo αλλά έχει σύντροφο, έφερε πολλά σχόλια και περαιτέρω αποκαλύψεις σχετικά με τη νέα του σχέση.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τη σειρά του ερωτήθηκε σχετικά με την είδηση αυτή, όμως ούτε το επιβεβαίωσε αλλά ούτε και το διέψευσε. Αντιθέτως, έκανε χιούμορ με την δημοσιογράφο.

«Καλά κάνεις και με ρωτάς αλλά να ρωτήσεις τη Φαίη, εκείνη που τα είπε, εκείνη να τα διευκρινίσει. Δεν θα κάνω μπλοκ τη Φαίη Σκορδά», δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσου.

Ενώ, για την Ιλένια Ουίλιαμς, ανέφερε πως: «Η Ιλένια είναι δικός μου άνθρωπος και φυσικά και την αγαπώ. Σε κάθε περίπτωση είναι “θετικά προκατειλημμένη” γιατί είναι δικός μου άνθρωπος, οπότε θα θέλει το καλύτερο για εμένα. Είμαστε οικογένεια με την Ιλένια».

=Μετά την προβολή των δηλώσεων του, στο πλατό αποκαλύφθηκε ποια είναι η σύντροφος του. Ωστόσο, δεν ανέφεραν όνομα καθώς δεν είναι γυναίκα από το χώρο της showbiz.

Όπως λοιπόν ειπώθηκε, όντως βρίσκεται σε σχέση, ωστόσο είναι ακόμα στην αρχή. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη και σικάτη κοπέλα, η οποία δεν έχει σχέση με τον χώρο της τηλεόρασης για αυτό και δεν θέλει να αναφέρει κάτι γιατί θέλει να την προστατεύσει. Η σχέση αυτή μάλιστα έχει πολύ καλές προοπτικές.