Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Διαφωνώ με τον Κώστα Τσουρό! Ποιος είναι, ο Πρύτανης;»

Τι απάντησε για τις «μετακινήσεις» του Mega Καλημέρα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Έναν παλιό γνώριμο συνάντησε η εκπομπή Super Κατερίνα, και ο Γιάννης Πουλόπουλος, τον Στέφανο Κωνσταντινίδη που μέχρι πέρσι ήταν μέλος του πάνελ. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων για το πρόσφατο ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα απέναντι στους νέους δημοσιογράφους, για την αντίδραση του Κώστα Τσουρού στα σχόλια του Κωνσταντίνου Βασάλου για τους παρουσιαστές, καθώς και για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα και την Μπέττυ Μαγγίρα.

«Από μία εκπομπή φεύγεις πάντα με όνειρα, γιατί έχεις στο μυαλό σου να εξελιχθείς. Το αν εξελίχθηκα ή όχι θα μπορώ να στο απαντήσω σε 4 μήνες από τώρα. Θα ήθελα η απάντηση να είναι “ναι”, μπορεί να είναι και “όχι”. Πάντως πιο πίσω δεν πήγα», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για την αποχώρησή του από τη Super Κατερίνα.

Και συμπλήρωσε σε ό,τι αφορά τις πρόσφατες μετακινήσεις ώρας του Mega Καλημέρα: «Η Ελεονώρα, όταν βρεθεί η κατάλληλη στιγμή να σχολιάσει πράγματα, θα τα σχολιάσει σε αυτόν που πρέπει, τον διευθυντή της. Υπάρχουν άνθρωποι πάνω από εμάς, και δεν είναι τυχαία στη θέση τους. Έχω μάθει να σέβομαι τις αποφάσεις τους».

Δείτε επίσης: Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Ο σωστός ρεπόρτερ πρέπει να ξέρει και να κατεβάζει το μικρόφωνο...» - Η αντίδρασή του για την αλλαγή ώρας του "Mega Καλημέρα"

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για Νταλάρα, Τσουρό και Παπανώτα

Όσον αφορά τον Γιώργο Νταλάρα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης απάντησε: «Έχω μεγαλώσει σε ένα σπίτι, που σε όλες τις γιορτές ακούγαμε Νταλάρα. Όταν τον ακούω θυμάμαι τον πατέρα μου, τον κυρ Αντώνη. Δεν περίμενα αυτή τη συμπεριφορά, περίμενα μια μεγάλη αγκαλιά προς όλα αυτά τα παιδιά, αυτό οφείλει ο Νταλάρας να δώσει στη νέα γενιά. Είναι ο κακός δάσκαλος του σχολείου, διαβασμένος, αυστηρός και με γνώσεις, που όμως δεν ήθελες να μπεις στο μάθημά του γιατί δεν είχε μεταδοτικότητα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τα καυστικά σχόλια του Κώστα Τσουρού απέναντί του: «Δεν υπάρχει διδακτορικό σχολιαστή στην τηλεόραση, αν υπάρχει να πάμε όλοι μας να σπουδάσουμε και να το πάρουμε, με υπογραφή του πρύτανη. Ποιος θα μας πει ποιος έχει γνώμη, και ποιος δεν έχει; Γιατί πρέπει να συστρατεύομαι εγώ με τη γνώμη του Κώστα Τσουρού, είναι ο πρύτανης ο Κώστας; Φυσικά διαφωνώ. Οποιοσδήποτε έχει χώρο στην τηλεόραση, μπορεί να λέει τη γνώμη του».

Κλείνοντας μίλησε και για τα πρόσφατα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα απέναντι στην Μπέττυ Μαγγίρα. «Λυπάμαι πολύ που υπάρχει στην τηλεόραση χώρος για αυτές τις γνώμες, αλλά επειδή είναι ο Δημήτρης απέναντι, τον εκτιμώ ως δημοσιογράφο όλα αυτά τα χρόνια, ότι σύντομα θα βγει στη σύνταξη και κάνει μία υπερπροσπάθεια. Παρόλα αυτά ήταν από τις λυπηρές στιγμές της τηλεόρασης. Είναι κρίμα ο Δημήτρης να αφήνει αυτό το αποτύπωμα στο τέλος, ενώ έχει κάνει τόσο ωραία πράγματα και έχει το θάρρος του λόγου του», είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.