Κατερίνα Καινούργιου: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που πέταξε το ακουστικό της - Τι της είπαν

Γιατί αποχώρησε έξαλλη τελικά στα μισά της εκπομπής Super Κατερίνα

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που πέταξε το ακουστικό της - Τι της είπαν

Τι ενόχλησε την Κατερίνα Καινούργιου το πρωινό της Παρασκευής 1/3 και αφού πέταξε το ακουστικό της στον αέρα φανερά εκνευρισμένη, αποχώρησε από την εκπομπή; Ένα podcast του Λάκη Λαζόπουλου με υποτιμητικά σχόλια για εκείνη, στον απόηχο των όσων συνέβησαν με τον πρώην σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη και την Δανάη Μπάρκα. (δείτε εδώ τι είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στο συγκεκριμένο podcast)

Το πρωινό της Παρασκευής στην εκπομπή της “Super Κατερίνα” είπε αρχικά: «Είπε και κάτι ο Λάκης Λαζόπουλος που δεν μου άρεσε αλλά τέλος πάντων, δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία, γιατί δεν έχω μιλήσει καθόλου γι’ αυτό το θέμα. Μάλλον έχει λάθος πληροφόρηση και ενημέρωση. Εγώ δεν θέλω να το σχολιάσω καθόλου, γιατί με τον Λάκη έχουμε κάνει πολλές κουβέντες έξω οι δυο μας και τον εκτιμώ. Είναι ένα πολύ ωραίο μυαλό αλλά είπε πράγματα που με στενοχώρησαν. Δε θέλω… Δεν θέλω να ασχοληθώ. Είπα δεν θα απαντήσω και δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα από αυτά. Δεν θα τα παίξουμε εννοείται», τόνισε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στο μεταξύ να επισημάνουμε ότι οι σχέσεις ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και στον Λάκη Λαζόπουλο ήταν ανέκαθεν άψογες μέχρι σήμερα, μάλιστα εκείνος αρκετές φορές είχε μιλήσει στην εκπομπή της με συνεντεύξεις και δηλώσεις όποτε του το ζητούσαν.

Κατερίνα Καινούργιου: Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής της

Στο σχόλιό της αυτό προφανώς αντέδρασε ο αρχισυντάκτης της εκπομπής στο ακουστικό της και αυτόματα αντέδρασε έντονα και η Κατερίνα Καινούργιου...

«Έτσι ήθελα να πω εγώ κάτι Θέμη μου. Σε πειράζει; Ο Ανδρέας δεν ξέρει. Πρέπει να λέω την άποψή μου σε αυτή την εκπομπή αν δεν σας πειράζει ε; Παίξτε το! Θέλεις να με κάνεις ρεζίλι; Παιξ’ το!», είπε εμφανώς ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου και αποχώρησε από την εκπομπή πετώντας το ακουστικό της.

Μέχρι και ο Γιώργος Λιάγκας, από το απέναντι στρατόπεδο στον ΑΝΤ1 όταν ενημερώθηκε για το σκηνικό, αυτή την φορά υπερασπίστηκε την Κατερίνα Καινούργιου και επιτέθηκε στον Λάκη Λαζόπουλο για την δική του τοποθέτηση στο συγκεκριμένο θέμα λέγοντας: «Αν είναι τηλεκατινίστικα τα πρωινά, αυτό αφήνω τον κόσμο να κρίνει τι είναι. Αυτό είναι ντροπή! Και έτσι λειτουργούσε πάντα ο κος Λαζόπουλος. Απλώς, τότε τον φοβόσασταν όλοι και γελούσατε όλοι. Σας άρεσε εσάς που υπαινίχθηκε ότι η κα Καινούργιου δεν είναι ξύπνια και αν έχει μυαλό, αν είναι στενόμυαλη ή στο πλαίσιο της σάτιρας μπορούμε να προσβάλουμε ανθρώπους;», αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής στο “Πρωινό” και έκλεισε το θέμα (δείτε εδώ το βίντεο)

Λίγα λεπτά μετά την αποχώρησή της η παρουσιάστρια επέστρεψε στο πλατό (δείτε εδώ τι είπε για την αποχώρησή της).