Στέλιος Χανταμπάκης: Αγνώριστος με το νέο του look ο σύζυγος της Πηλιάκη - Στα παρασκήνια του Fay's Time με βαμμένα ξανθά μαλλιά

Η αντίδραση της όταν του έκαναν πλάνο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στέλιος Χανταμπάκης: Αγνώριστος με το νέο του look ο σύζυγος της Πηλιάκη - Στα παρασκήνια του Fay's Time με βαμμένα ξανθά μαλλιά

Την Παρασκευή 1/3 η Όλγα Πηλιάκη εμφανίστηκε στο πλατό του Fay's Time με την αθλήτρια και πρώην παίκτρια Survivor να μιλάει για την παραμονή της στο παιχνίδι και την πρόσφατη αποχώρησή της για λόγους υγείας (δείτε εδώ όσα αποκάλυψε για το Survivor).

Στο πλευρό της πάντα στέκεται αθόρυβα ο σύζυγός της, Στέλιος Χανταμπάκης και πατέρας των δύο παιδιών, που έχουν αποκτήσει μαζί. Έτσι λοιπόν και αυτή τη φορά ο Στέλιος την περίμενε στο πλατό και την καμάρωνε όσο έκανε δηλώσεις.

Η εμφάνιση του Στέλιου Χανταμπάκη στο Fay's Time με άλλο look

Το εντυπωσιακό ωστόσο δεν ήταν, ότι ο Χανταμπάκης βρέθηκε πίσω από τις κάμερες, αλλά η στιγμή που του έκαναν ένα πλάνο και είδαμε το νέο look στα μαλλιά του. Από μελαχρινός ξαφνικά έγινε κατάξανθος με την αλλαγή αυτή στα μαλλιά του μοντέλου να μας ξαφνιάζει ιδιαίτερα.

Τα πρώτα μηνύματα που αντάλλαξε το ζευγάρι μετά την αποχώρηση της

Η Όλγα Πηλιάκη αποχώρησε από το Survivorαναγκαστικά μετά από ένα πρόβλημα υγείας της. Πήρε, λοιπόν, μαζί με τον Νίκο Γκάνο, που αποχώρησε μετά την δοκιμασία, τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα, έχοντας πιάσει πλέον το κινητό της στα χέρια της.

Μετά τις αναρτήσεις που έκανε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (δείτε εδώ ποιο είναι το πρώτο μέρος που επισκέφθηκε), λοιπόν, ο σύζυγός της, Στέλιος Χανταμπάκης θέλησε να κάνει κι εκείνος μία τρυφερή ανάρτηση για την καλή του, την οποία περιμένει πως και πως να κρατήσει ξανά στην αγκαλιά του.

Στις 24/2 ανέβασε, λοιπόν, στο προφίλ του τα πρώτα μηνύματα που αντάλλαξε με εκείνη, λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο. Ήταν ξημερώματα και έτσι αφού εκείνος την καληνύχτισε, η αγαπημένη του θέλησε να του υπενθυμίσει να της τηλεφωνήσει το πρωί, για να ακούσει την φωνή των παιδιών τους.

Δείτε επίσης: Με πόσα χρήματα επιστρέφει στην Ελλάδα η Όλγα Πηλιάκη