Super Κική: «Θα το μάθει και ο κόσμος!» - Στη φόρα το ''απειλητικό'' μήνυμα που έστειλε στο Μαυρίκιο Μαυρικίου

Θα τα πουν στις δικαστικές αίθουσες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στα δικαστήρια αναμένεται να τα πουν Super Κική και Μαυρίκιος Μαυρικίου, καθώς την Παρασκευή 1/3 ο καλλιτέχνης έκανε γνωστό μέσα από δηλώσεις του στο Super Κατερίνα πως θα κινηθεί νομικά κατά της γνωστής influencer (δείτε εδώ).

Να θυμίσουμε εδώ, πως πρόσφατα η Super Κική μέσω των βίντεο που δημοσιεύει έκανε μια νύξη για το παιδί, που περιμένει η Ιλάειρα Ζήση, σύζυγός του Μαυρίκιου Μαυρικίου - κάνοντας λόγο για το αν όντως το παιδί είναι δικό του.

Σε συνέχεια, o Μαυρίκιος ανέφερε στο Super Kατερίνα πως ένα νέο μήνυμα της Κικής με απειλές στο πρόσωπό του ήταν το ''κερασάκι στην τούρτα''. Η ίδια ωστόσο φρόντισε να μην αφήσει τον κόσμο με απορίες και έτσι την Παρασκευή, όσο εκείνος ήταν στον αέρα του Alpha δημοσίευσε στο instagram το μήνυμα που του έστειλε.

Η φωτογραφία με τα μηνύματα του Μαυρίκιου Μαυρικίου στη Super Κική

«Πιο μεγάλο ψεύτη δεν έχω δει», έγραψε η Super Κική.

Η πρώτη απάντηση του Μαυρικίου κατά της Super Κικής

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στις 23/2/24 ενημερώθηκε για το νέο βίντεο της Κίκή, που έχει συγκεντρώσει 262 χιλιάδες προβολές, θέλησε να απαντήσει στην Super Κική με ήρεμο τρόπο, δείχνοντας πόσο στεναχωρημένος είναι για την συγκεκριμένη ανάρτηση ειδικά από την στιγμή που ο κόσμος γνωρίζει πως με την Ιλάειρα Ζήση έχουν χάσει ένα μωράκι.

«Θα ήθελα να πω στην Super Κική με την οποία δεν γνωριζόμαστε, επειδή μου έστειλαν πάρα πολλοί αυτό το χυδαίο Tik Tok που ανέβασε, ειρωνεύοντας ένα ζευγάρι το οποίο πριν από μερικούς μήνες έχασε ένα μωράκι και τώρα περιμένει με την ευλογία του Θεού ξανά ένα μωράκι, ότι θα έπρεπε η ίδια να ξέρει πως είναι αυτό το συναίσθημα - μάλλον το ξέχασε - και να της ευχηθώ ολόψυχα πολύ πολύ σύντομα να το ξανανιώσει για να συνειδητοποιήσει ότι δεν χωράνε ειρωνείες με την χαρά ενός ζευγαριού που περιμένει το μωράκι του. Να είσαι καλά σε ευχαριστούμε πάρα πολύ και εγώ και η Ιλάειρα», λέει στο βίντεο που ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram.