Νέα αποχώρηση από την εκπομπή της Καινούργιου - Έφυγε από το Super Κατερίνα και μετακόμισε στο Action24

Λόγω κακών σχέσεων με συγκεκριμένο πρόσωπο και προβλήματα με την παραγωγή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέα αποχώρηση από την εκπομπή της Καινούργιου - Έφυγε από το Super Κατερίνα και μετακόμισε στο Action24

Ακόμα μια αποχώρηση είδε η ομάδα του Super Κατερίνα. Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος που έτρεχε για τα ρεπορτάζ και κάποιες φορές τον βλέπαμε να βγαίνει ζωντανά στο πλατό, έφυγε από πρωινή εκπομπή του ALPHA και μετακόμισε σε εκπομπή του Action 24.

Την αποκάλυψη - ανακοίνωση έκανε ο ίδιος με μια ανάρτηση στο πλευρό της νέας του ομάδας. Φανερά χαρούμενος για το νέο αυτό βήμα έγραψε «Νέο ξεκίνημα».

Αυτός ο δημοσιογράφος αποχώρησε από το Super Κατερίνα

O λόγος για τον Ξενοφών Σκιντζή. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, ο δημοσιογράφος έφυγε από το Super Κατερίνα, λόγω των κακών σχέσεων που είχε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Επίσης και λόγω προβλημάτων με την παραγωγή αφού πολλές φορές τον άφησαν εκτεθειμένο για παράδειγμα όταν έπρεπε καλύψει θέματα του Στέφανου Κασσελάκη.

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που πέταξε το ακουστικό της η Καινούργιου και έφυγε - Τι της είπαν


Ο λόγος που είχε αποχωρήσει ο Χάρης Λεμπιδάκης

Μπορεί η Μπέττυ Μαγγίρα το Σάββατο 18/11 να έλειπε από το πλατό του I Love ΣουΚου στο κανάλι του ΑΝΤ1, λόγω ίωσης (δείτε εδώ την αποθέωση στον Δημήτρη Μακαλιά που πήρε την θέση της), ωστόσο την Κυριακή 19/11 επανήλθε, "εκθρονίζοντας" τον αγαπημένο της συνεργάτη.

Αφού, λοιπόν, καλωσόρισε τους τηλεθεατές της, αποκάλυψε πως καθ' όλη τη διάρκεια της εκπομπής θα είχε στο πλευρό της και τον Χάρη Λεμπιδάκη, ο οποίος μέχρι πριν από λίγο καιρό βρισκόταν στον πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο δημοσιογράφος μπήκε δυναμικά, έτοιμος να μιλήσει για όλους και για όλα, λέγοντας αρχικά: «Ήθελα να βρω λίγο τον εαυτό μου» και έπειτα συνέχισε: «Ακόμα και μετά από 25 χρόνια θέλω να τα βλέπω όλα ρόδινα. Με στενοχωρεί όταν συμβαίνουν πράγματα και πρέπει να κάνω ολικό restart στη ζωή μου. Την τελευταία 3ετία η τηλεόραση είναι στα χειρότερά της, από άποψη ανθρώπων που την υπηρετούν. Άτομα που έχουν μπει τα τελευταία χρόνια ψάχνουν να κάνουν γρήγορα νούμερα».

Και έπειτα εξήγησε για ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου εναντίον του: «Η Κατερίνα πειράχτηκε, εγώ δεν έκανα κάτι διαφορετικό. Δεν το έκανα για να την χτυπήσω. Όλη τη βδομάδα που πήγαινε καλά το έγραφα. Όλα αυτά είναι μικροπρέπειες. Τέτοια post που αλληλοσφαζόμαστε... Δεν το θεωρώ λάθος μου. Την αγαπώ την Κατερίνα. Ο χρόνος θα δείξει αν θα κρατήσει η φιλία μας».

Στη συνέχεια, μάλιστα, ανακοίνωσε την επίσημη παραίτησή του και από την παραγωγή: «Ολοκλήρωσα την συνεργασία μου και με την Barking Well μετά από 10 χρόνια. Οφείλω να πω ευχαριστώ στον Νίκο Κοκλώνη. Δέχθηκε την παραίτησή μου. Είναι επιλογή μου να μείνω εκτός, αλλά όπως χτυπιέμαι δεν θα χτυπήσω. Έχω ένα κενό μέσα μου, γιατί ήμασταν κάθε μέρα μαζί με τον Νίκο. Είναι η δεύτερη φορά που έφυγα από την εκπομπή της Κατερίνας και όφειλα για να είμαι σωστός, να μη μείνω και να με πληρώνουν. Δεν θα πήγαινα αλλού».