Ζόζεφιν: «Είμαι καλά...» - Η αντίδρασή της στις τηλεοπτικές κάμερες μετά τα σενάρια χωρισμού από τον Νίνο

Απέφυγε να απαντήσει για ακόμη μία φορά

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ζόζεφιν: «Είμαι καλά...» - Η αντίδρασή της στις τηλεοπτικές κάμερες μετά τα σενάρια χωρισμού από τον Νίνο

Σάλο έχουν προκαλέσει το τελευταίο διάστημα, τα σενάρια που θέλουν την Ζόζεφιν και τον Νίνο να περνούν κρίση στην σχέση τους. Ωστόσο το ζευγάρι μέχρι στιγμή δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά και ούτε διαψεύσει τις φήμες που αφουν τον χωρισμό τους.

Υπνεθυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο ένας έκανε unfollow τον άλλον στο Instagram ενώ την περιέργεια των θαυμαστών τους, έχουν κινήσει και οι αναρτήσεις τους στα social media, όπου φαίνεται σαν να "πετούν" υπονοούμενα ο ένας στον άλλον.

Η αντίδραση της Ζόζεφιν μετά τις φήμες χωρισμού από τον Νίνο

Το πρωί της Δευτέρας 4/3, η κάμερα της εκπομπής Fay's Time, συνάντησε την Ζόζεφιν, προκειμένου να αποσπάσει ορισμένες δηλώσεις για το συγκεκριμένο θέμα. Η γνωστή τραγουδίστρια για ακόμη μία φορά απέφυγε να απαντήσει δηλώνοντας: «Είμαι καλά... Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ. Ευχαριστώ πολύ. Είμαι καλά. Γειά σας»

Οι τρυφερές της δηλώσεις για το Νίνο

Η Ζόζεφιν ήταν καλεσμένη στο The 2night show την Τετάρτη 14/2 με την τραγουδίστρια να παραχωρεί μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη σχετικά με την καριέρα της, τα προσωπικά της και την πολύ στενή σχέση που έχει με τη μητέρα της (δείτε την εδώ).

Η τραγουδίστρια δε θα μπορούσε να μη μιλήσει και για τη σχέση της με τον Νίνο αποκαλύπτοντας, πως είναι πολύ ερωτευμένη και πως η σχέση της εξελίσσεται από το καλό στο καλύτερο.

«Είμαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο, ναι, είμαι πολύ καλά! Γενικά δεν μου έχει κάνει κανείς πρόταση γάμου. Δεν έχω παράπονο αλλά για να φτάσεις εκεί πρέπει να το θέλουν και οι δύο. Προσπαθώ για μια καριέρα, δεν είμαι σε αυτή τη φάση. Με ενδιαφέρουν να είναι καθαρό το τοπίο και να υπάρχει σεβασμός», είπε η Ζόζεφιν.