Κατερίνα Καινούργιου: «Μπορεί να είχε αισθανθεί ότι ήμουν λίγο στεναχωρημένη...» - Το μήνυμα που της έστειλε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

«Με συγκίνησε, δεν είχε λόγο...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Μπορεί να είχε αισθανθεί ότι ήμουν λίγο στεναχωρημένη...» - Το μήνυμα που της έστειλε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Μία αναφορά στην Δήμητρα Αλεξανδράκη, έκανε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την Super Κατερίνα, το πρωί της Δευτέρας 4/3, με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής. Η παρουσιάστρια ανέφερε στον αέρα ότι η επειχειρηματίας της έστειλε ένα μήνυμα το οποίο την συγκίνησε καθώς η ίδια δεν ήταν και στα καλύτερά της.

Υπενθυμίζουμε τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει σάλο, η φωτογραφία, που κυκλοφορεί με τη Δανάη Μπάρκα και τον πρώην σύντροφο της παρουσιάστριας, Φίλιππο Τσαγκρίδη να φιλιούνται σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας (δείτε εδώ τη φωτογραφία). Τότε η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε κάνει μία ανάρητση όλο νόημα στηρίζοντας την Κατερίνα Καινούργιου.

Τι είπε η Κατερίνα Καινούργιου για την Δήμητρα Αλεξανδράκη

«Μου έστειλε τόσο ωραία μηνύματα την προηγούμενη εβδομάδα, αυτό το κορίτσι. Μπορεί να είχε αισθανθεί ότι ήμουν λίγο στεναχωρημένη. Με συγκίνησε, δεν είχε λόγο. Βλέπεις ότι μέσα από διάφορες κινήσεις ο κόσμος νοιάζεται. Με συγκίνησε πολύ αυτό το κορίτσι, έχει πολύ καλή ψυχή» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η ψυχολογική της Καινούργιου μετά την αποκάλυψη για Τσαγκρίδη & Μπάρκα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα του Happy Day στον ALPHA, σχολίασαν τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε και δείχνει τη Δανάη Μπάρκα να ανταλλάσσει ένα παθιασμένο φιλί με τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η Κατερίνα έχει πληροφορηθεί σχετικά ήδη έχει κάνει unfollow την άλλοτε καλή της φίλη. Μάλιστα, την Κυριακή 25/2 συναντήθηκε τυχαία με τον πρώην σύντροφό της και μόλις έμαθε για την παρουσία του στο ίδιο μαγαζί, αποχώρησε γρήγορα φανερά στεναχωρημένη.

«Η Κατερίνα στεναχωρήθηκε. Τη ενόχλησε που η Δανάη ήταν δικός της άνθρωπος, έκαναν παρέα. Η Κατερίνα σύστησε την Δανάη τον Φίλιππο σε παρέα, Η Κατερίνα με τον Φίλιππο είχαν πολύ σοβαρή σχέση. Η ενόχληση της Κατερίνα ήταν πως είχε βάλει τον Φίλιππο στην καρδιά και στην ζωή της», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες η Κατερίνα Καινούργιου όταν είχαν κυκλοφορήσει οι φήμες περί ερωτικής σχέσεις ανάμεσα τους, στην εκπομπή της είχε αναφέρει πως εκείνη τους γνώρισε και δεν πιστεύει πως η Δανάη Μπάρκα θα της έκανε κάτι τέτοιο - δείτε εδώ το βίντεο.