Μπάνε Πρέλεβιτς: «Ήταν μία παρεξήγηση, ήρθαν και μας μάζεψαν...» - Όλη η αλήθεια για τον τσακωμό του με τον Νίκο Γκάλη

«Υπάρχει τρομερός σεβασμός...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Μπάνε Πρέλεβιτς: «Ήταν μία παρεξήγηση, ήρθαν και μας μάζεψαν...» - Όλη η αλήθεια για τον τσακωμό του με τον Νίκο Γκάλη

Για την κυκλοφρία του νέου του βιβλίου αλλά και για την πορεία του στον χώρο του μπάσκετ, μίλησε ο Μπανε Πρελεβιτς, το μεσημέρι της Δευτέρας 4/3 στην εκπομπή Στούντιο 4. Ο πασίγνωστος καλαθοσφαιριστής αναφέρθηκε, επίσης, στον Νίκο Γκαλη και τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Ωστόσο νωρίτερα η , η Νάνσυ Ζαμπέτογλου εξέφρασε τον προβληματισμό της για την συνέντευξη καθώς η ίδια δεν υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ (δείτε εδώ τι είπε).

Η συνέντευξη του Μπάνε Πρέλεβιτς

«Δεν θα έγραφα ποτέ τη βιογραφία μου. Δεν μου αρέσει. Θα πρέπει να είναι κάτι που να δημιουργεί ενθουσιασμό. Το δεύτερο βιβλίο μου θα είναι και πάλι κάτι διδακτικό. Ήταν δύσκολος και ως προπονητής, είχαμε σταματήσει και οι δύο την επαγγελματική μας πορεία. Είχαμε κάνει πολλά ταξίδια μαζί, κάναμε παρέα. Η κόντρα υπήρχε πάντα στο επιτρεπτό επίπεδο επαγγελματικά. Αυτές οι συγκρούσεις που υπάρχουν είναι λογικές» ανέφερε.

«Ο Γιάννης Ιωαννίδης ήταν δύσκολος αλλά δίκαιος. Δυσκολευόμουν τότε αλλά μετά από χρόνια το εκτιμάς. Δεν το συζητήσαμε ποτέ μεταξύ μας... Με τον Νίκο Γκάλη ήμασταν αντίπαλοι χρόνια. Υπάρχει τρομερός σεβασμός, πρώτα ήρθε εκείνος και μετά εμείς. Πού και πού βρισκόμαστε κάπου κοινωνικά, έχει κι αυτός τη δική του καθημερινότητα. Δεν έπεσε καν ξύλο μεταξύ μας σε εκείνον τον αγώνα, πιο πολύ φάγαμε εμείς ξύλο από τον κόσμο. Ήταν μία παρεξήγηση, ήρθαν και μας μάζεψαν» αποκάλυψε.

Σχετικά με την οικογένεια του ανέφερε: «Παντρεύτηκα μικρός, έκανα νέος παιδιά. Στην Ελλάδα ήρθα το 1989. Έκανα τις κόρες μου το 1990 την Άννα, το 1992 την Τέα. Ήθελα να κάνω οικογένεια και σκέφτηκα ότι ήταν καλό να ξεκινήσουμε μια οικογένεια. Πίστεψέ με είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει μέχρι τώρα, που έκανα νέος τα παιδιά. Γιατί έγινα 45 χρονών και τα παιδιά μου ήταν μεγάλα, ήμασταν φίλοι τώρα. Με έχουν μεγαλώσει, δεν τις μεγαλώνω εγώ. Ως γυναίκες είναι πολύ πιο ώριμες. Όλοι οι αθλητές που παντρεύονται νωρίς, τους βοηθάει στην καριέρα τους μία ήρεμη οικογενειακή ζωή».