Άκης Πετρετζίκης: Εορτασμοί στο πλατό του ALPHA πίσω από τις κάμερες - Η έκπληξη των συνεργατών του με διώροφη τούρτα για τα γενέθλιά του

Πόσα κεράκια έσβησε;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή, Δευτέρα 4 Μαρτίου, για τον Άκη Πετρετζίκη, κι αυτό γιατί γιορτάζει τα γενέθλιά του. Στο σπίτι του, λοιπόν, με την σύζυγο, τον γιο και την κόρη του, το κλίμα είναι εορταστικό. Το ίδιο ισχύει, ωστόσο, και στον χώρο εργασίας του, το πλατό του ALPHA, αφού οι συνεργάτες του, μετά από τόσα χρόνια, έχουν γίνει οικογένειά του.

Όπως, αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, οι τελευταίοι του ετοίμασαν, μάλιστα, την πιο ωραία έκπληξη για να του δείξουν πως τον σκέφτονται και θέλουν να γιορτάσουν αυτή την ημέρα μαζί του.

Η έκπληξη των συνεργατών του Άκη Πετρετζίκη για τα γενέθλιά του

Ο διάσημος σεφ θέλησε να τους ευχαριστήσει και έτσι στην λεζάντα της ανάρτησής του, σημείωσε: «Και... έγινα 40! Έσβησα τα κεράκια της τουρτάρας μου στον χώρο που περνάω πολλέεες ώρες της ημέρας: στο στούντιο, παρέα φυσικά με την οικογένειά μου και τους συναδέλφους μου! Σας ευχαριστώ πολύ για την έκπληξη και ευχαριστώ ακόμα περισσότερο εσάς που μου έχετε στείλει τόσα πολλά μηνύματα! Στα επόμενα που έρχονται!», με χιλιάδες ευχές να κατακλύζουν τα σχόλια στη συνέχεια.

Δείτε επίσης: «Τρίζει η καρέκλα του μπαμπά» - Καταιγισμός από σχόλια κάτω από την ανάρτηση με τον γιο του, Αχιλλέα

Το νέο επαγγελματικό βήμα του με τα 3 κτίρια στα Σπάτα

Σούσουρο επικράτησε τις τελευταίες ημέρες από όταν ξεκίνησε να κυκλοφορεί η είδηση πως ο Άκης Πετρετζίκης πούλησε όλα τα μαγαζιά εστίασης που του άνηκαν. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος διέθετε αλυσίδα καταστημάτων με φαγητό στη Γλυφάδα, στο Σύνταγμα και στην Αγία Παρασκευή, εδώ και περίπου πέντε χρόνια, με κάποια καταστήματα να έχουν ανοίξει πιο πρόσφατα, τα οποία ακόμη και την περίοδο της κρίσης κατάφεραν να αποφέρουν μεγάλα κέρδη για εκείνον- δείτε εδώ τα έσοδα του.

Όπως έγινε γνωστό, πρώτα έκλεισε το Kitchen Lab στην Γλυφάδα προς το τέλος του 2022 και έπειτα εκείνο στο Σύνταγμα, ενώ κατέβασαν ρολά και τα δύο που βρίσκονταν στην Αγία Παρασκευή και ήταν τα πρώτα που είχε ανοίξει.

Μετά την είδηση αυτή, ο Άκης Πετρετζίκης άνοιξε νέα εταιρία στις 28/3, την Akis Petretzikis Hub, η οποία έχει σκοπό την παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών, υπηρεσίες catering και άλλων.

Όπως ειπώθηκε σήμερα στο Πρωινό του ΑΝΤ1, αγόρασε στα Σπάτα ένα οικόπεδο 7-8 στρεμμάτων. Εκεί έχουν ξεκινήσει ήδη οι εργασίες για να χτιστούν 3 κτίρια και 2 πλατό. Στα 2 αυτά πλατό θα μεταφερθούν οι εκπομπές που γυρίζει.