Άκης Πετρετζίκης: «Τρίζει η καρέκλα του μπαμπά» - Καταιγισμός από σχόλια κάτω από την ανάρτηση με τον γιο του, Αχιλλέα

Έχει πάρει το ταλέντο του φαίνεται

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Άκης Πετρετζίκης
Instagram / Άκης Πετρετζίκης

Ο Άκης Πετρετζίκης δημοσίευσε νωρίς το πρωί της Πέμπτης 21/12 στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τον γιο του, ο οποίος "στόλιζε" τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα που έφτιαξαν μαζί, και δίπλα του στεκόταν η κόρη του, που τον παρατηρούσε με προσήλωση και τον θαύμαζε (δείτε εδώ φωτογραφίες από την βάφτισή της).

Κάτω από την ανάρτηση, λοιπόν, ακολούθησε καταιγισμός από σχόλια, με τους θαυμαστές του διάσημου σεφ να του εύχονται καλές γιορτές, ενώ δεν ήταν λίγοι και εκείνοι οι οποίοι θέλησαν να του επισημάνουν πως ο μικρός μάλλον ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του και έχει πάρει το ταλέντο του στη μαγειρική.

Η τρυφερή ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη με τον γιο του

«Ο μικρός δημιουργεί, η μικρή παρατηρεί...», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην λεζάντα της ανάρτησης και ακολουθήσαν τα παρακάτω σχόλια.

Δείτε επίσης: «Όταν φτάσει 16 και θα μπαίνει σε ξένα αμάξια...» - Η αγωνία του Πετρετζίκη για τη δύο μηνών κόρη του

Σχόλια για γιο Πετρετζίκη

Σχόλια για γιο Πετρετζίκη κάτω από ανάρτηση

Σχόλια σε ανάρτηση για τον γιο του Πετρετζίκη

Η εξομολόγηση για τη σύζυγό του

Το πρωί της Κυριακής (16/10/22) ο Άκης Πετρετζίκης βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής, «Καλύτερα δε γίνεται» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, λίγες εβδομάδες μετά από τον ερχομό της κορούλα του -δείτε εδώ τρυφερή φωτογραφία, αναφέρθηκε για την την παιδική διατροφή που κάνει στα παιδιά του αλλά και για την σύζυγό του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ.

«Έχω κάνει διατριβή στην παιδική διατροφή. Αν δεν το ζήσεις δεν έχεις και αντικειμενική άποψη για το παιδικό φαγητό. Με τον Αχιλλέα πειραματίστηκα αρκετά. Είναι το φανταστικότερο παιδί του κόσμου. Θέλει τρόπο και να καταλάβεις ότι το παιδί είναι παιδί αλλά είναι και άνθρωπος και σαν άνθρωπος πρέπει να του συμπεριφερθείς. Το θέμα διατροφής το έχω πάει πολύ μπροστά.

Θέλω να είμαι σίγουρος και για το δεύτερο, ότι αυτά που έζησα στο πρώτο θα συμβούν και στο δεύτερο. Κάποια στιγμή θέλω να γράψω έναν οδηγό για το πώς μπορείς να μαγειρέψεις για τα παιδιά. Είναι δύσκολο να φτιάξεις φαγητό για τα παιδάκια», τόνισε ο Άκης Πετρετζίκης.

Τρέφομαι λίγο μονόχνοτα με κοτόπουλο, μοσχάρι, μπρόκολο. Αυτά τα φτιάχνει η Κωνσταντίνα όλα στον ατμό. Μαγειρεύω για την Κωνσταντίνα, άλλα φαγητά τρώω εγώ και άλλα εκείνη. Είναι τυχερός άνθρωπος. Δεν υπάρχει ο μεταβολισμός της, δεν το έχω ξαναδεί αυτό σε άνθρωπο.

Τρώει τις πίτσες που τις φτιάχνω, πατατάκια και πιτόγυρα και εγώ τρώω βραστό κοτόπουλο και θα τη βλέπω και θα είμαι… οκ. Έχω δουλέψει όλη μέρα σε μαγαζιά και έχω φάει όλη τη σαβούρα. Άμα δεν προσέχω τα παίρνω έτσι τα πέντε κιλά».