Σπύρος Μπιμπίλας: «Κάποιοι με γραβάτες που βρίζουν τους ομοφυλόφιλους, εκτόνωναν τα πάθη τους στη Συγγρού...»

Άφησε αιχμές ο βουλευτής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Σπύρος Μπιμπίλας: «Κάποιοι με γραβάτες που βρίζουν τους ομοφυλόφιλους, εκτόνωναν τα πάθη τους στη Συγγρού...»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή «Στιγμές» στο One Channel βρέθηκε ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, και πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συγκινητική ομιλία που έκανε από το βήμα της Βουλής για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και στην υποκρισία που επικρατεί σε συγκεκριμένο κομμάτι της κοινωνίας.

«Έχω γνωρίσει ανθρώπους που έχουν κακοπεράσει πολύ στην επαρχία, γιατί εγώ δεν κακοπέρασα στην Αθήνα. Ούτε bullying είχα υποστεί ποτέ, τώρα το υφίσταμαι από κάποιους γελοίους που θεωρούν ότι πρέπει να με βρίσουν είτε διαδικτυακά, είτε ακόμα και στον δρόμο», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε επίσης: Δύσκολες στιγμές για τον Σπύρο Μπιμπίλα - Δέχτηκε επίθεση στο δρόμο

Ο Σπύρος Μπιμπίλας για την υποκρισία στη Βουλή

Και συμπλήρωσε: «Αλλά είναι ελάχιστοι, κυρίως έχω αντιμετωπίσει μεγάλες αγκαλιές από άντρες, γυναίκες, παιδιά, νέους και γέρους. Αυτό δείχνει κάτι, ότι ο κόσμος ανοίγει τα μάτια του σιγά-σιγά. Όμως τα παιδιά που μεγάλωσαν στην επαρχία, με αυτό το πρόβλημα μέσα τους, δεν έχουν περάσει καλά. Και κάποιοι άνθρωποι εκτονώνονταν στη Συγγρού επάνω σε αυτά τα παιδιά, τα οποία κακοπέρασαν, βγήκαν μετά στην πορνεία, και κάποιοι κύριοι που σήμερα φοράνε γραβάτες τα έβριζαν, αλλά εκτόνωναν τα πάθη τους πάνω τους».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας κατέληξε την τοποθέτησή του λέγοντας: «Μίλησα πολύ για τη λέξη υποκρισία στη Βουλή. Γι' αυτό είπα και για τις παρένθετες μητέρες, ότι θα μπορούσαμε να έχουμε στο μέλλον ψεύτικους γάμους, με γκέι άντρες και λεσβίες γυναίκες, που θα λένε στις οικογένειές τους ότι παντρεύτηκαν, θα μπορούσαν να τεκνοποιήσουν με παρένθετη μητέρα μάλιστα, και όλα μέλι-γάλα μες στην ψευτιά. Εγώ δεν είμαι της ψευτιάς».