Ηρακλής Τσουζίνοφ: Αγνώριστος με ξανθό πλατινέ και κοντοκουρεμένο μαλλί - Το νέο κεφάλαιο στη ζωή του μετά το GNTM

«Να μας πεθάνεις θες»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / hercules0
Instagram / hercules0

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο GNTM 3 το οποίο και κέρδισε, παρόλο που είχε αποχωρήσει στο πρώτο στάδιο του παιχνιδιού, αφού γύρισε με τις επιστροφές και πείσμωσε για να τα καταφέρει. Αφού το ριάλιτι μόδας τελείωσε, συνέχισε να ασχολείται με την μόδα και έχει πραγματοποιήσει σπουδαίες φωτογραφίσεις και πασαρέλες μέχρι τώρα, με μεγάλα πρακτορεία.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται πολλές από αυτές τις όμορφες συνεργασίες και στιγμές του. Την Δευτέρα 4 Μαρτίου, ωστόσο, δημοσίευσε στο προφίλ του μία φωτογραφία του, ξαφνιάζοντας τους ακόλουθούς του με την τεράστια αλλαγή του.

Η νέα εμφάνιση του Ηρακλή Τσουζίνοφ από το GNTM 3

Ο ίδιος είχε πάντα μακριά μαλλιά και μπούκλες σε καστανόξανθο χρώμα, όμως πλέον έχει ξυρισμένο κεφάλι και τα πολύ κοντά μαλλιά του είναι πλέον ξανθά πλατινέ. «Να μας πεθάνεις θες», του έγραφαν κάτω από την ανάρτηση, με την πλειοψηφία να τον αποθεώνει για την επιλογή του (δείτε εδώ τον σωσία του).

«Νέο κεφάλαιο;», έγραψε στην λεζάντα εκείνος.

Ο χωρισμός με την συμπαίκτριά του

Ο Ηρακλής είχε μπει στο παιχνίδι όντας σε σχέση με γνωστή χορεύτρια (δείτε την εδώ), ωστόσο, λίγο διάστημα μετά τη νίκη του έγινε γνωστό πως χώρισε και έφτιαξε ξανά τη ζωή του στο πλευρό της συμπαίκτριάς του, Μαρινέλας Ζύλα, την οποία γνώρισε μέσα στο παιχνίδι και ήδη, πριν εκείνη αποχωρήσει, είχε ακουστεί πως είχε αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο ανάμεσά τους.

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως και η δική τους σχέση έφτασε στο τέλος της, καθώς το μοντέλο το επιβεβαίωσε, όπως αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη στο Secret, και εξήγησε πως αποφάσισαν να αφοσιωθούν στην καριέρα τους και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μιλιούνται πια και πως δεν υπάρχει αγάπη ανάμεσά τους (δείτε εδώ ποιο άλλο ζευγάρι χώρισε και εκείνη βρέθηκε με τον Βασάλο φουντώνοντας τις φήμες για την σχέση τους).

«Δεν είµαστε πια µαζί µε τη Μαρινέλα. Έχουµε χωρίσει. ∆ιατηρούµε φιλικές σχέσεις», είπε χαρακτηριστικά ο νικητής του ριάλιτι μόδας στην δημοσιογράφο.

Μαρινέλα Ζύλα Ηρακλής Τσουζίνοφ