Δανάη Μπάρκα: «Φυγαδευτήκαμε για να μπούμε και να μη μας δουν οι κάμερες...» - Τι πραγματικά συνέβη στο πάρτι γενεθλίων της

Το άγνωστο σκηνικό που αποκάλυψε για πρώτη φορά η παρουσιάστρια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δανάη Μπάρκα
Instagram / Δανάη Μπάρκα

Τις δηλώσεις και την ενόχληση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου θέλησαν να σχολιάσουν το πρωί της Τρίτης 5 Μαρτίου στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, με το πλατό να διχάζεται εάν η συμπεριφορά του μελαχρινού μοντέλου ήταν σωστή ή όχι (δείτε εδώ τι ακριβώς είπε και γιατί προκάλεσε).

Η Δανάη Μπάρκα, τότε, πήρε τον λόγο και προσπάθησε να εξηγήσει πως εάν κάποιος δεν θέλει να κάνει δηλώσεις, είναι εύκολο να αποφύγει να βρεθεί μπροστά στις κάμερες και ως παράδειγμα έφερε τον εαυτό της και όσα συνέβησαν πριν από λίγο καιρό στο πάρτι γενεθλίων της.

Το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα μετά τις αντιδράσεις για τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

«Μα, αν δεν θες να κάνεις δηλώσεις; Και εγώ δεν βγήκα να κάνω δηλώσεις στις κάμερες στα γενέθλιά μου. Οι περισσότεροι φυγαδευτήκαμε για να μπούμε και να μη μας δουν οι κάμερες. Όχι γιατί δεν θέλαμε, γιατί δεν είχαμε κάτι να πούμε, κάτι να δηλώσουμε, δεν υπήρχε κανένα νέο, τι να πούμε;» είπε η παρουσιάστρια (δείτε εδώ βίντεο από εκείνη την ημέρα και τις ευχές του Φίλιππου Τσαγκρίδη).

Το ξέσπασμα του Άρη Καβατζίκη

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μου φάνηκε πάρα πολύ σωστή για αυτό που είπε με τις 2 τα χαράματα... Όταν βγαίνεις στην τηλεόραση δεν σημαίνει ότι όλη σου η ζωή είναι παρανάλωμα του πυρός στα media. Συγγνώμη δηλαδή, όταν έχω γενέθλια και έχω πιει ένα ποτήρι παραπάνω θα πάω σπίτι μου ή θα πω στους συναδέλφους μου αν περνάω καλά στα γενέθλιά μου», ανέφερε με τη σειρά του ο δημοσιογράφος.

«Βγαίνουμε όλη μέρα στις εκπομπές και λέμε να αλλάξει η τηλεόραση. Αν ένα πολύ μεγάλο όνομα της ελληνικής τηλεόρασης, από τα σούπερ φωτεινά πρόσωπα της τηλεόρασης, χώριζε… και περίμενε ο ρεπόρτερ στο αεροδρόμιο και της έλεγε "Αχ χωρίσατε; Τι κρίμα!". Τι θα έλεγες; Το να πας 2 η νύχτα να περιμένεις την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ή να ρωτάς τη Ζόζεφιν αν χώρισε, δεν είναι δημοσιογραφία. Είμαι απόλυτος γιατί έχω δουλέψει πάρα πολύ σε αυτή τη δουλειά», πρόσθεσε στην συνέχεια.