Αθηνά Οικονομάκου: Η ανάρτηση του Φίλιππου Μιχόπουλου στο Instagram και το σχόλιο της

Με αφορμή τα γενέθλια της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Γνωρίστηκε με τον Φίλιππο Μιχόπουλο στη Μύκονο και λίγα χρόνια αργότερα πήραν την απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας (δείτε εδώ όλο το φωτογραφικό τους άλμπουμ). Τα δυο τους παιδιά, η Σιένα και ο Μάξιμος είναι οι μεγάλες τους αδυναμίες.

Μπορεί να έχουν μια δεμένη οικογένεια, ωστόσο πάντα βρίσκουν και λίγο χρόνο να περνάνε οι δυο τους, πραγματοποιώντας διάφορα ταξίδια στο εξωτερικό ώστε να κρατούν την φλόγα του έρωτα τους αναμμένη. Μάλιστα, πρόσφατα ταξίδεψαν στο όμορφο Παρίσι.

Οι κοινές μάλιστα αναρτήσεις στα social media είναι πολλές, με την Αθηνά Οικονομάκου να εκφράζει με όποιον τρόπο μπορεί την αγάπη που νιώθει για τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η ανάρτηση του Φίλιππου Μιχόπουλου για την Αθηνά Οικονομάκου

Πριν μερικές ώρες λοιπόν, ο επιχειρηματίας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της γυναίκας του από τις διακοπές τους, με σκοπό να της ευχηθεί για τα γενέθλια της.

«Happy Birthday my most Electrifying, Raw Beauty», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του. Μάλιστα, η Αθηνά έσπευσε να του σχολιάσει με μια καρδιά.

Νωρίτερα ανάρτηση έκανε και η ίδια!


Το σπίτι που μένουν

Πρόκειται για μία μονοκατοικία, την οποία η ηθοποιός έχει παρουσιάσει πολλές φορές μέσα από τα social media της και κυρίως από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στο σαλόνι κυριαρχεί το ξύλο, ακόμα και στους τοίχους, ενώ σε αυτό υπάρχει και ένα ασύμμετρο ξύλινο τραπεζάκι που ξεχωρίζει, καθώς και οι δυο στρογγυλεμένες πολυθρόνες χωρίς βάση. Αυτό δεν είναι το μόνο καθιστικό τους, αφού έχουν και ένα δεύτερο πιο μικρό. Σε εκείνο το τζάκι κλέβει την παράσταση!

Τα βλέμματα πέφτουν επίσης από το βεστιάριο της ηθοποιού, που δεν γινόταν να λείπει και σε αυτό βρίσκονται όλα τα ρούχα από την συλλογή της, τα κοσμήματα και τα παπούτσια της. Επίσης εντυπωσιακός χώρος είναι και ο κήπος, ο οποίος τα καλοκαίρια γεμίζει με παιχνίδια για τα παιδιά, κούνιες κλπ.

Δείτε επίσης εικόνες από το εξοχικό στο Γύθειο.

Οικονομάκου σπίτι

Οικονομάκου δωμάτιο Σιέννας

Οικονομάκου Μιχόπουλος σπίτι