Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είμαι στην θέση να σας πω...» - Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα στον αέρα του Super Κατερίνα

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είμαι στην θέση να σας πω...» - Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα στον αέρα του Super Κατερίνα

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Την χαρμόσυνη είδηση μετέφερε η πρωινή εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα και χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, Γιάννης Πουλόπουλος με λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα, το Shopping Star που φέτος παρουσιάζει για πρώτη τηλεοπτική χρονιά μετά την απόφαση της Βίκυς Καγιά να αποσυρθεί για λίγο από την τηλεόραση (δείτε το λόγο), παίρνει το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν.

Τι συμβαίνει με Παπαγεωργίου και Shopping Star

«Υπήρχε ένα θολό τοπίο με το Shopping Star. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι θα συνεχίσει και του χρόνου, πάει καλά στα εμπορικά κοινά. Έχει πάρει το πράσινο φως με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο τιμόνι. Αυτό που μέλλει γενέσθαι στην prime time του Star είναι να δούμε την ίδια περίοδο και τη Φάρμα και το GNTM με ρόλο για την Ηλιάνα. Είναι ένα project που θα αρχίσει να σχεδιάζεται τον Μάιο. Οπότε είναι πολύ νωρίς, δεν έχει κλειδώσει τίποτα. Πιστεύω ότι θα δούμε και τη Ζενεβιέβ στο GNTM» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πουλόπουλος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η δήλωση του Βαγγέλη Χαρισόπουλου για τη συνεργασία τους στο STAR

Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος, η φωνή του Shopping Star που κάνει τους τηλεθεατές να ξεκαρδίζονται σε κάθε επεισόδιο, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Mega Καλημέρα, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 30/1, και σε αυτή μίλησε για το παιχνίδι μόδας και τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν σε αυτό τον τελευταίο χρόνο.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Βίκυς Καγιά, εξηγώντας εάν αυτή επηρέασε ή όχι το show, ενώ απάντησε και για την συνεργασία του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Μου έλεγαν από την αρχή το "Shopping star" θα πάει πολλά χρόνια κι εγώ φανταζόμουν 2 - 3 χρόνια. Η συνεργασία μου με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι άψογη, δεν έχω παράπονο. Κολλήσαμε από την αρχή, μπήκε πολύ γρήγορα στο πετσί του ρόλου. Νομίζω ότι ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: «Έχετε φαγωθεί με τα συμβόλαια ηρεμήστε λίγο...» - Η απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το Shopping Star

Για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά, επισήμανε: «Ήταν ξαφνική και δυσάρεστη η αποχώρηση της Βίκυς Καγιά. Εγώ λυπήθηκα που έφυγε. Κι εκείνη λυπήθηκε που έφυγε, αλλά οι κύκλοι κλείνουν, ανοίγουν... Δεν έκανε κάλο η αλλαγή παρουσιάστριας στο Shopping star, αλλά νομίζω ότι το project συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό. Δηλαδή ούτε καλό ούτε κακό, ευτυχώς. Μου λείπει η Βίκυ Καγιά από την τηλεόραση, αλλά φαντάζομαι ότι κι αυτή θα ήθελε να μία περίοδο να ξεκουραστεί η γυναίκα. Έκανε τόσες εκπομπές στα τόσα χρόνια, φαντάζομαι ότι πρέπει να παίρνεις και δυνάμεις, δεν μπορείς να το πάρεις σερί» (δείτε εδώ πού φημολογείται ότι θα επιστρέψει).

Για την δική του καριέρα τον χώρο, δήλωσε: «Θα ήθελα να κάνω μία εκπομπή με χιούμορ. Είναι δύσκολο στην ελληνική τηλεόραση. Έχω κάνει πρόταση σε κανάλι, αλλά όπως καταλαβαίνετε η πρόταση δεν ήταν πολύ θετική. Πολύ πιθανόν να επέστρεφα στην ενημέρωση. Δεν λέω ποτέ "ποτέ. Την πέμπτη 1 Φεβρουαρίου παρουσιάζω το stand up comedy με τίτλο, "Πόσο χρόνο έχω"».