Στάθης Σχίζας: «Μπορεί τη στιγμή που μπορείς να κάνεις παιδί, να...» - Η αποκάλυψη για την κατάψυξη ωαρίων της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Τη στηρίζει κι ας είναι χώρια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στάθης Σχίζας: «Μπορεί τη στιγμή που μπορείς να κάνεις παιδί, να...» - Η αποκάλυψη για την κατάψυξη ωαρίων της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 πριν από μερικά 24ωρα και προχώρησε σε μία πολύ προσωπική εξομολόγηση στον Γιώργο Λιάγκα, αποκαλύπτοντας το γεγονός πως έχει ξεκινήσει την διαδικασία για την κρυοσυντήρηση των ωαρίων της (δείτε εδώ την κατάθεσή της).

Η κάμερα του Super Κατερίνα, λοιπόν, πλησίασε τον πρώην σύντροφό της, Στάθη Σχίζα, ώστε να καταγράψει την αντίδρασή του στα λεγόμενα της ξανθιάς Influencer και επιχειρηματία. Ο ίδιος την στηρίζει στην απόφασή της αυτή και θεωρεί πως πράττει σωστά.

Η απάντηση του Στάθη Σχίζα για την κρυοσυντήρηση ωαρίων της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

«Το διάβασα. Είναι πολύ ωραίο. Είναι το καλύτερο δώρο που έχει κάνει στον εαυτό της, όπως και κάθε γυναίκα. Από τη στιγμή που η επιστήμη δίνει αυτό το δικαίωμα, είναι καλό να συμβαίνει. Ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί τη στιγμή που μπορείς να κάνεις παιδί, να μην είσαι σε φάση, και όταν θα είσαι σε αυτή τη φάση, να έχουν περάσει τα χρόνια και να δυσκολεύεσαι. Είναι πολύ μεγάλο δώρο», ανέφερε αρχικά.

Όσον αφορά στα αρνητικά σχόλια που δέχεται εκείνη για τα ταξίδια που κάνει στο εξωτερικό, απάντησε: «Κακώς, για μένα, δέχεται σχόλια για τα ταξίδια που κάνει, δε θα έπρεπε να κρίνει κανείς τον άλλον για το πως θέλει να χαλάει τα δεδουλευμένα χρήματά του. Η Αλεξάνδρα θέλει να κάνει ταξίδια. Και ξέρω η Αλεξάνδρα δουλεύει πάρα πολύ, ξέρω ότι είναι σκυλί στη δουλειά. Και για την Οικονομάκου άκουσα να λένε για τα ταξίδια. Αργότερα μπορεί να ακούσω και για μένα. Δεν είναι κλεμμένα τα χρήματα, δουλεμένα είναι και ο καθένας μπορεί να τα κάνει ό,τι θέλει».

Δείτε επίσης: Κάτι νέο συμβαίνει στη ζωή της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου - Η αποκάλυψη για τον άνδρα που την διεκδικεί