Φαίη Σκορδά: Οι φωτογραφίες που έχει κρεμάσει στον τοίχο του καμαρινιού της στο ΣΚΑΙ - Αδημοσίευτες στιγμές με τα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Γιώργο Λιάγκα

Η ανάρτηση που έκανε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Φαίη Σκορδά καθημερινά δημοσιεύει διάφορες φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος μετρά πάνω από ένα εκατομμύριο ακόλουθους. Τις προάλλες, λοιπόν, ανέβασε ένα στιγμιότυπο από το καμαρίνι της εκπομπής της στο ΣΚΑΙ, Fay's Time, όπου προσπαθούσε να δείξει το outfit που φορούσε, ωστόσο τα βλέμματα έπεσαν στον χώρο πίσω τις και συγκεκριμένα στις εικόνες που έχει καδράρει στον τοίχο του δωματίου.

Η παρουσιάστρια λατρεύει τους δύο γιους που έχει αποκτήσει με τον Γιώργο Λιάγκα, Γιάννη και Δημήτρη, επομένως δεν θα μπορούσε να μην έχει εκεί δικές τους φωτογραφίες, ώστε να τις κοιτάει και να παίρνει δύναμη όποτε το χρειάζεται. Οι συγκεκριμένες, μάλιστα, είναι αδημοσίευτες από τα παιχνίδια τους στο πάρκο και την παραλία.

Δείτε επίσης: Η τραγική ιστορία που κρύβει πίσω του το σκυλάκι της - Ο θάνατος που ένωσε το χάσκι με την παρουσιάστρια

Οι φωτογραφίες της Φαίης Σκορδά με τα παιδιά της στο καμαρίνι του ΣΚΑΙ

Φαίη Σκορδά καμαρίνι φωτογραφία Λιάγκα και παιδιών
Instagram / Φαίη Σκορδά

Η εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα για τον χωρισμό τους

Μια σπάνια και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας το βράδυ της Πέμπτης 29/2 στην εκπομπή του φίλου και κουμπάρου του, Νίκου Χατζηνικολάου, Ενώπιος Ενωπίω. Μπορεί ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 να βρέθηκε εκεί εκτάκτως αφού ένας άλλος καλεσμένος του Νίκου ανέβαλε το γύρισμα τελευταία στιγμή (δείτε εδώ ποιος) αλλά με βάση τα όσα αποκάλυψε, ήταν έτοιμος επιτέλους να πει την αλήθεια χωρίς φόβο, για πολλά πράγματα της ζωής του. Ένα από αυτά ήταν ο γάμος και ο χωρισμός του με την Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε παρασκήνια από το διαζύγιό τους που κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα, αλλά μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για την μητέρα των παιδιών του, Φαίη.

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: Αρνήθηκε να μιλήσει για τον Λιάγκα στο Ενώπιος Ενωπίω - Ποιος ο λόγος

«Είμαι ένα παιδί χωρισμένων γονιών και άσχημα χωρισμένων γονιών. Στα πρώτα χρόνια έμεινα με την μητέρα μου 2-3 χρόνια. Για πάρα πολλά χρόνια εμένα η μητέρα μου εξαφανίστηκε από την ζωή μου. Δεν θέλω να πω κάτω από ποιες συνθήκες για ποιο λόγο κλπ. Αυτά είναι προσωπικά θέματα. Είναι μια πληγή πολύ μεγάλη η οποία δεν ξέρω αν κλείνει. Όταν λοιπόν μια μάνα η ένας πατέρας αλλά κυρίως η μάνα, φεύγει βίαια από τη ζωή ενός παιδιού, όταν κάποια στιγμή εσύ χωρίζεις από τον άνθρωπό σου, το θεωρεί μια αποτυχία και το σκέφτεσαι πολλές φορές μέχρι να πάρεις την απόφαση.

Όταν αυτό δε αλλάζει εσύ φέρεις ένα βάρος που φέρω ακόμα που πιθανόν τα παιδιά μου να λάβουν το χωρισμό - που ήταν ήταν ένας ήρεμος και γλυκός χωρισμός με τη Φαίη - ως ότι ο πατέρας του τα εγκαταλείπει όπως εμένα πιθανόν ένας γονιός που μπορεί εμένα να έφυγε βίαια από τη ζωή. Το αντιμετώπισα δύσκολα, πήγα σε γιατρό. Δεν ήταν εύκολη περίοδος. Το ότι εγώ πέρασα άσχημα σαν παιδί, προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν περισσότερο κοντά στα παιδιά μου. Το θεωρώ αυτονόητο και η υπερβολή μπορεί να έχει κάνει με τα δικά μου βιώματα».

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: «Η Δούκισσα δεν ταίριαξε! Η Μαρία Κορινθίου έκανε...» - Η αλήθεια πίσω από τις αποχωρήσεις στο Πρωινό

Καθημερινός αγώνας είναι. Περισσότερο αγωνιώ πώς θα μου μιλήσουν τα παιδιά, παρά μια γυναίκα όταν θέλω να την κατακτήσω.

Όταν χωρίσαμε με την Φαίη ήμασταν στον ΑΝΤ1. Η πλάκα είναι ότι το είπαμε στον ΑΝΤ1 γιατί έπρεπε να σταματήσει η συνεργασία. Μας παρουσίασαν έρευνα ότι είμαστε το πιο αγαπητό ζευγάρι στην Ελλάδα, μας έλεγαν “τι κάνετε; Θα δημιουργήσετε αναταραχή”. Πολύ γλυκά και ήρεμα χωρίσαμε, προφανώς δύο άνθρωποι δεν ταίριαζαν. Γνωριστήκαμε σε τηλεοπτική συνέντευξη. Είμαι πολύ τυχερός που γνώρισα τη Φαίη στη ζωή μου, με ενέπνευσε να γίνω πατέρας, μπορεί να μη γινόμουν ποτέ. Και είναι μια εξαιρετικά καλή μάνα, αυτό είναι το σημαντικό. Από την άλλη είμαστε έντονοι άνθρωποι, μοιραία είναι συγκρουσιακή η σχέση. Δεν σφαχτήκαμε ποτέ».

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: Ονειρικό το νυφικό στον γάμο της με τον Γιώργο Λιάγκα - Δείτε φωτογραφίες από το 2010

Δεν μας έφθειρε που είμασταν μαζί στη δουλειά. Ήταν χαρούμενη συνεργασία, με γέλια, γιατί ήταν επιτυχημένη. Είναι δυο χαρακτήρας που στην πορεία δεν ταίριαξαν»

Όσον αφορά την εκπομπή που έκαναν χωρισμένοι: «Αυτό έγινε μετά από πρόταση της Φαίης. Δεν ήταν δύσκολη. Μιλάμε καθημερινά, αφού έχουμε παιδιά. Και να μην τον γουστάρεις τον άλλον θα μιλήσεις, που δεν ισχύει για εμάς. Έγινε πρόταση, τη σκεφτήκαμε και το κάναμε. Επαγγελματίες είμαστε. Δεν αντιμετώπισε κανείς να περιμένει ότι θα τα ξαναβρούμε. Το σεβάστηκαν όλοι, δεν άφησε κανείς τέτοια αιχμή. Εμένα δεν μου είπε ποτέ κανείς, αφού δουλεύουμε μαζί, μήπως να είμαστε ξανά μαζί.

Μετά τον χωρισμό μου, προφανώς δεν έχω μονάσει, είχα σχέσεις, αλλά δεν ήταν κάποια που να με κάνει να παντρευτώ δεύτερη φορά. Το κομμάτι παιδιά κατά 99% θεωρώ είναι δύσκολο. Το θέμα γάμος δεν το αποκλείω, αλλά αν δεν είναι να κάνεις παιδιά, γιατί να παντρευτείς; Η ελευθερία ανεκτίμητη είναι κι αυτή».