Μαυρίκιος Μαυρικίου - Η ανακοίνωση για το σάλο με το παιδί του: «Τοξικότητες και άνθρωποι "μικρούτσικοι" και μικρόψυχοι δεν...»

«Αυτό που ζούμε είναι μεγάλη ευλογία και χαρά και μάλιστα την αισθανόμαστε διπλάσια λόγω και της απώλειας του πρώτου μας μωρού που είχαμε πρόσφατα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σε μια ανάρτηση χείμαρρο, προχώρησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πριν από μερικές ώρες. Θέλησε να απαντήσει στο χαμό που έχει προκληθεί και στα αρνητικά σχόλια που έχουν δημιουργηθεί μετά το βίντεο της Super Κικής που αφήνει να εννοηθεί πως το παιδί που περιμένει η σύζυγός του Ιλάειρα Ζήση δεν είναι δικό του καθώς έχει διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό.

Μάλιστα, στην ανάρτηση δεν δίστασε να σχολιάσει και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, με τον οποίο την περασμένη εβδομάδα τσακώθηκαν στον αέρα του Super Κατερίνα, μετά από μια "συμβουλή" που του έδωσε ο παρουσιαστής - δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη.

Η ανακοίνωση του Μαυρίκιου Μαυρικίου

«Καλημέρα & Καλή εβδομάδα! Αποφασίσαμε ότι δεν θα πτοηθούμε ποτέ ξανά από τα κακόβουλα σχόλια. Αυτό που ζούμε είναι μεγάλη ευλογία και χαρά και μάλιστα την αισθανόμαστε διπλάσια λόγω και της απώλειας του πρώτου μας μωρού που είχαμε πρόσφατα. Τοξικότητες και άνθρωποι "μικρούτσικοι" και μικρόψυχοι δεν χωράνε στη ζωή μας και μπροστά στα γιγάντια συναισθήματα που νιώθουμε. Ειδικότερα όταν αυτά τα σχόλια έρχονται από ανθρώπους που έκαναν οι ίδιοι την προσωπική τους ζωή πρωτοσέλιδο στα μανταλάκια, υπήρξαν αντικείμενο κίτρινου κουτσομπολιού κάθε φορά που παντρεύονταν ή χώριζαν και τώρα μας σηκώνουν το δάχτυλο.

Επιτέλους σε αυτό τον τόπο, ας κοιτάξει ο καθένας την καμπούρα του. Ίσως έτσι ο κόσμος μας γίνει καλύτερος. Το να κάνεις τον δικαστή σε ξένες ζωές, είναι τέλεια δικαιολογία για να μην αναλύεις την δική σου. Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και τα αμέτρητα μηνύματα σας που μας συγκινούν. Μαυρίκιος & Ιλάειρα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Παρά τα άσχημα σχόλια που έχει δεχτεί ο ίδιος και η σύζυγός του, κλείνουν τα αυτιά τους και βιώνουν πολύ όμορφες στιγμές, ανυπομονώντας να κρατήσουν στην αγκαλιά τους την κόρη τους. Μάλιστα, δημοσίευσε και βίντεο από το υπερηχογράφημα του μωρού.

Μαυρίκιος Μαυρικίου ανακοίνωση