Γιάννης Ξανθόπουλος: «Έχω μάθει ότι φταίει ο τραγουδιστής, τι σκ@τά είναι αυτός...» - Η απόφαση της οικογένειας του 19χρονου που "έφυγε" μετά το τροχαίο

«Δεν διαχειρίζεται… Χάλια, χαπάκια, διάφορα…», ξέσπασε ο πατέρας του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος πήρε εξιτήριο από το ΚΑΤ μετά το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη και έφυγε από την πίσω πόρτα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, επιστρέφοντας στο σπίτι του, δίπλα στην οικογένειά του. Ο 19χρονος οδηγός του οχήματος με το οποίο συγκρούστηκε, ωστόσο, παραμένει στο νοσοκομείο (δείτε εδώ ποια είναι η κατάστασή του).

Την ίδια ώρα τραγικές στιγμές βιώνουν και οι γονείς του συνοδηγού, ο οποίος έχασε τη ζωή του. Ο νεαρός σύρθηκε έξω από το αμάξι μετά το τρακάρισμα, παρόλο που το αυτοκίνητο είχε διαλυθεί στο μπροστινό μέρος (δείτε εδώ φωτογραφίες), όμως τα τραύματά του ήταν σοβαρά και λίγο αργότερα κατέληξε.

Το ξέσπασμα του πατέρα του 19χρονου που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο με τον Γιάννη Ξανθόπουλο

Ο πατέρας του μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, την Πέμπτη 14 Μαρτίου, ραγίζοντας καρδιές. «Δεν υπάρχει πιο άδικα από το να φύγει ένας τίμιος άνθρωπος, να πάει 5 το πρωί στη δουλειά του και να φύγει έτσι. Δεν διαχειρίζεται… Χάλια, χαπάκια, διάφορα… Απλώς στη δουλειά τους πηγαίνανε, όπως πάντα, πολύ καλά παιδιά, στον δικό τους δρόμο.

Και με όσους μιλήσεις για τα παιδιά, μόνο τα καλύτερα λένε. Έχω μάθει ότι φταίει ο τραγουδιστής, τι σκ@τά είναι αυτός. Τέλος πάντων, με συγχωρείς για τη φράση... Όχι φταίει… Παρά - φταίει! Γρήγορα, με ταχύτητα, χωρίς φρένα, έπεσε και έφαγε σχεδόν δύο ζωές. Όχι μία. Και τους υπόλοιπους που έχει πίσω, τα τραύματα που μας έχει αφήσει... 19 χρονών, σε δύο μήνες θα πήγαινε στα 20», είπε αρχικά.

Και με τρεμάμενη φωνή, επισήμνε: «Πώς δεν είχε όνειρα… Δεν είχε όνειρα ένα παιδί 19 χρονών; Όπως είναι κι όπως το έχουμε μάθει οι γονείς, να είναι αξιοπρεπής και ζωντανός, να έχει παρέες και φίλους, να είναι σεβαστικός. Και με το όριο της ζωής και με το όριο της πράξης και της πολιτείας».

Η δημοσιογράφος τότε τον ρώτησε εάν η οικογένεια του τραγουδιστή προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί τους: «Δεν έχουν μιλήσει μαζί μας. Ούτε ξέρουμε, ούτε θέλουμε να ξέρουμε. Θέλουμε να πάρουν την τιμωρία τους, αυτό που τους αξίζει. Βέβαια θα κινηθούμε νομικά», δήλωσε εκείνος.