Χρύσα Ρώπα για Τσιμιτσέλη: «Ο Γιαννάκης είναι πολύ ξεχωριστή περίπτωση»

Τι αποκάλυψε για την επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Χρύσα Ρώπα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, που βρέθηκε στα παρασκήνια της νέας κωμικής σειράς των Ρέππα-Παπαθανασίου, «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα». Πέρα από τον ρόλο της, η ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της, καθώς και για την γνωριμία της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τον Λάκη Λαζόπουλο.

«Στην Κατάρα κάνω μία γυναίκα από την Κάτω Παπαριά, είμαι η κυρία Φουρτουνάκη, η οποία έχει δύο γιους, τον Τέρυ και τον Μανωλιό, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα», δήλωσε αρχικά η Χρύσα Ρώπα.

Και συμπλήρωσε, όσον αφορά τους νεαρούς πρωταγωνιστές, με τους οποίους έχει συνεργαστεί: «Ο Τσιμιτσέλης δεν έκανε καριέρα. Δεν το ονομάζεις καριέρα αυτό που έκανε ο Τσιμιτσέλης. Αγάπη, κατάθεση, κόπος, προσπάθειες, ανέβαζε το μέτρο. Ο Γιαννάκης είναι πολύ ξεχωριστή περίπτωση».

Δείτε επίσης: «Τι λέτε; Ό,τι θέλετε λέτε; Μην αναφέρουμε αυτό το όνομα» - Συγχυσμένη η Ρώπα με τον πρώην σύζυγό της, Θανάση Λάλα

Η Χρύσα Ρώπα για τις τηλεοπτικές επιλογές της

Στη συνέχεια η ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της. «Είναι επιλογή μου να κάνω συγκεκριμένες δουλειές. Δεν τρελαίνομαι πια να παίζω σε σήριαλ και κωμωδίες. Τρελάθηκα με την “Τούρτα της Μαμάς”, το «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;», την «Η Οικογένεια Βλάπτει» και αυτή που θα δούμε τώρα», είπε χαρακτηριστικά η Χρύσα Ρώπα και συμπλήρωσε: «Νιώθεις ότι κάτι γίνεται, μια μαχαιριά στην καρδιά και νιώθεις ότι αυτό θα το υπερασπιστείς μέχρι θανάτου. Δεν είναι βέβαια ότι μου πρότειναν ρόλους κι εγώ είπα όχι. Απλά δεν μου πρότειναν».

Κλείνοντας η Χρύσα Ρώπα έκανε αναδρομή στους ρόλους της, λέγοντας: «Λατρεύω όλους τους ρόλους που έχω κάνει, ειδικά την επιθεώρηση. Αλλά που έκανα με τον Λάκη Λαζόπουλο στο “Αλ Τσαντίρι Νιουζ” ήταν μοναδική εμπειρία, γιατί ήταν ζωντανό. Την ένιωθες την ανταπόκριση από κάτω και ταυτόχρονα ήταν και τηλεοπτικό. Νομίζω ότι ήταν ωραίο σεμινάριο. Δεν έχω ακούσει κάτι για την επιστροφή του Λάκη. Μακάρι να ξαναέχουμε στην τηλεόραση τον Λάκη έστω και λίγο».