Κατερίνα Στικούδη: «Θα φοράω ό,τι θέλω και στο J2US και παντού...» - Ξεσπά η τραγουδίστρια για τα αρνητικά σχόλια για τις εμφανίσεις της

«Εγώ άκρη μαζί σου δεν θα βγάλω...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Κατερίνα Στικούδη: «Θα φοράω ό,τι θέλω και στο J2US και παντού...» - Ξεσπά η τραγουδίστρια για τα αρνητικά σχόλια για τις εμφανίσεις της

Ένα ακόμη βίντεο στο απαντά ξανά στα αρνητικά σχόλια που δέχεται, δημοσίευσε η Κατερίνα Στικούδη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H τραγουδίστρια, έχει φέρει στον κόσμο πρόσφατα το δεύτερο παιδάκι της (δείτε εδώ τις πρώτες της δηλώσεις).

Η απάντηση της Κατερίνας Στικούδη στα αρνητικά σχόλια

Ωστόσο ίδια έχει επιστρέψει δυναμικά στο πλατό του Just the 2 of us κάνοντας, εντυπωσιακές εμφανίσεις. Υπάρχουν όμως διάφορα επικριτικά σχόλια σχετικά με τις ενδυματολογικές επιλογές της και τα κιλά της εγκυμοσύνης, εκείνη όμως, δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και απάντα.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Στικούδη: «Υπάρχει πολλή ηλιθιότητα εκεί έξω» - Χείμαρρος για τα σχόλια που δέχεται στην εγκυμοσύνη της

«Μου λες ότι έχω παχύνει, μου λες ότι πρέπει να κάνω δίαιτα, νοιάζεσαι για τη σιλουέτα μου. Και μόλις τα χάσω αυτά τα 4-5 κιλά θα λες μετά ποιος να είναι ο καλός ο πλαστικός της; Εγώ άκρη μαζί σου δεν θα βγάλω. Αλλά ένα πράγμα θα σου πω, θα φοράω ό,τι θέλω και στο J2US και παντού».

Το ξέσπασμά της για τα αρνητικά σχόλια και στις δύο εγκυμοσύνες της

Λίγο πριν γεννήσει, η Κατερίνα Στικούδη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok θέλησε να μιλήσει σχετικά με τα σχόλια που έλαβε τόσο στην πρώτη όσο και στην δεύτερη εγκυμοσύνη της, τονίζοντας ότι οτιδήποτε και να κάνει πάντα θα ακούσει κάτι αρνητικό.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι στην πρώτη της εγκυμοσύνη που ήταν πιο εσωστρεφής και δεν έκανε πολλές εμφανίσεις λάμβανε σχόλια, ότι ντρέπεται για την εμφάνισή της, ενώ από την αλλη πλευρά, στην δεύτερη εγκυμοσύνη της που είναι πιο χαλαρή, κατηγορείται για το γεγονός ότι εκμετελλεύται την κατάσταση της.

«Δεν είμαι εγώ αυτή που θέλει ψυχολόγο. Και δεν είναι κακό. Να πας…» είπε στο τέλος του βίντεο η Κατερίνα Στικούδη εμφανώς εκνευρισμένη αλλά με μία καλή δόση χιούμορ.