Πάολα & Παολίνα: Μαμά και κόρη ντυμένες ινδιάνες στο καρναβάλι της Χαλκιδικής - Αγνώριστες με άλλα μαλλιά και έντονο βάψιμο

Η ανάρτηση της νεαρής στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / @paolinazoglo / @paola_official__
Instagram / @paolinazoglo / @paola_official__

Το τριήμερο της αποκριάς έφτασε στο τέλος του, στο διαδίκτυο όμως οι φωτογραφίες από τις αμφιέσεις των διάσημων συνεχίζουν να αναρτώνται και να προκαλούν αίσθηση. Μία από τις εικόνες που τράβηξε, μάλιστα, το ενδιαφέρων των χρηστών του Instagram είναι εκείνη της Πάολας μαζί με την κόρη της Παολίνα.

Μητέρα και κόρη βρέθηκαν στη Συκιά, ένα από τα χωριά της Χαλκιδικής και συμμετείχαν στο καρναβάλι και την παρέλαση. Ντύθηκαν ινδιάνες, φορώντας περούκες με διαφορετικό χρώμα μαλλιών, τη στολή με τα φτερά, ενώ στο πρόσωπό τους είχαν ζωγραφίσει έντονα σχήματα με διάφορα χρώματα, γεγονός που τις έκανε αγνώριστες μέσα στο πλήθος.

Δείτε επίσης: «Αν και υπάρχει η φήμη...» - Μετά από πολλά χρόνια υπομονής ξέσπασε η Πάολα στην κάμερα του Πρωινό μας

Η ιδιαίτερη αμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής

Πάολα και Παολίνα Απόκριες

Στα χνάρια της μητέρας της η Παολίνα

Η Πάολα και ο Φώτης Ζογλοπίτης μπορεί να έχουν τραβήξει εδώ και πολλά χρόνια χωριστούς δρόμους, ωστόσο το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει την Παολίνα, η οποία όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο στη μητέρα της.

Δείτε επίσης: Τραγουδούσε σε σχήμα με την Πάολα - Η νυν σύντροφος του Φώτη Ζογλοπίτη και η παράδοξη γνωριμία τους

Πριν από λίγο καιρό είχαμε δει την Παολίνα να παίζει στο video clip της μητέρας της (δείτε την εδώ) και η αλήθεια είναι πως η ομοιότητα της μίας με την άλλη είναι τεράστια! Τόσο οι χορευτικές κινήσεις, όσο και το ύφος της Παολίνας θα λέγαμε πως μας πηγαίνει στα πρώτα καλλιτεχνικά βήματα της Πάολα.

Αν μάλιστα ανατρέξει κανείς στον λογαριασμό της Παολίνας στο Tik Tok μπορεί να πάρει μία ιδέα από τις χορευτικές ικανότητες της, καθώς κάνει μαθήματα χορού και γενικότερα έχει μεγάλη άνεση σε πολλά και διαφορετικά είδη.