Κατερίνα Καινούργιου: «Ξέρω και ζευγάρι που είναι μαζί και έχουν και...» - Η αποκάλυψη για γνωστό ειδύλλιο της εγχώριας showbiz

Με αφορμή τον ντόρο γύρω από την Γαρυφαλλιά Καληφώνη και τον Χρήστο Μάστορα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Ξέρω και ζευγάρι που είναι μαζί και έχουν και...» - Η αποκάλυψη για γνωστό ειδύλλιο της εγχώριας showbiz

Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή τα unfollow μεταξύ Χρήστου Μάστορα και Γαρυφαλλιάς Καληφώνη και τον τσακωμό τους (δείτε εδώ τι συνέβη), θέλησε να εκφράσει τη δική της άποψη σχετικά με την κίνηση αυτή των ζευγαριών και τι μπορεί να σημαίνει κάθε φορά.

Έκανε, μάλιστα, μία αποκάλυψη για άλλο ένα ζεύγος της εγχώριας showbiz το οποίο παρόλο που είναι καλά και οι δυο τους παραμένουν μαζί, δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλο στα social media. Γι' αυτό και για την ίδια, αυτά δεν παίζουν κανένα ρόλο.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για γνωστό ζευγάρι της showbiz

«Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται θέμα, αν βαρεθείς κάποιον ή δεν θες να τον ακολουθείς κάνεις unfollow. Αν έχεις σχέση είναι κάτι άλλο… Ξέρω και ζευγάρι που είναι μαζί και έχουν και unfollow ο ένας τον άλλον. Εγώ κατά λάθος, πάντως, έχω κάνει πολύ κόσμο unfollow» , δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: «Τη Βανδή την αποκαταστήσατε με τον Μπισμπίκη, εμένα;» - Το άγνωστο προξενιό που περιμένει από τον Μανώλη Κονταρό

Η εξομολόγηση για την κρυφή της σχέση

Στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις της Μαριάντας Πιερίδη για την νέα της σχέση, μετά τη διαρροή ενός βίντεο που παρουσιάζει εκείνη και τον σύντροφό της σε τρυφερά τετ α τετ (δείτε εδώ όσα είπε). Με αφορμή αυτό, λοιπόν, ξεκίνησε μία μεγάλη κουβέντα στο πλατό.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε πως η τραγουδίστρια προσπάθησε πολύ να προστατεύσει το νέο της ειδύλλιο μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Κατριβέση, βγαίνοντας μέχρι και σε γκέι μπαρ ώστε να μην την δει κανείς ή να την εντοπίσουν οι παπαράτσι. Και από τους παπαράτσι και τις φωτογραφίες έφτασαν να συζητούν για όσους "στήνουν" τις συναντήσεις τους με τους φωτογράφους και όσους πραγματικά προσπαθούν να προστατεύσουν τις σχέσεις τους, με την Κατερίνα Καινούργιου να αφήνει κάποια υπονοούμενα.

«Τι είναι αυτά που ακούμε τώρα; Κατηγοριοποιείς τα μπαρ;», ρώτησε τον Γιάννη Πουλόπουλο η παρουσιάστρια, μόλις εκείνος έκανε την αποκάλυψη, και πρόσθεσε: «Αυτό είναι άκρως ρατσιστικό. Τελικά είσαι πιο ομοφοβικός και τελικά κάποιοι γκέι είστε πιο ομοφοβικοί από τους στρέιτ. Αυτή τη στιγμή κατηγοριοποιείς τα μπαρ».

«Εγώ είπα απλά ότι πολλά ετερόφυλα ζευγάρια για να μην γίνει γνωστή η σχέση τους πηγαίνουν στα γκέι μπαρ στα οποία δεν πιστεύουν ότι θα τους δει κανείς. Έχεις δει ποτέ παπαράτσι σε γκέι-μπαρ;», ρώτησε τότε εκείνος, με την Κατερίνα Καινούργιου να του εξηγεί ότι έχει δει και μάλιστα πολλές φορές, ωστόσο θέλησε να τονίσει:

«Να πω κάτι πάντως; Πέρα από την πλάκα, γιατί πολύς ντόρος γίνεται με διάφορα αν είναι στημένα ή δεν είναι. Αν θέλεις κάτι να το κρύψεις θα το κρύψεις κι αν θέλεις κάτι να το στήσεις θα το στήσεις. Θα μιλήσω για τον εαυτό μου. Τα τελευταία πέντε χρόνια, πέρα από τη μία γνωστή σχέση που είχα, εννοείται πως μετά βγήκα, φλέρταρα φιλήθηκα και προστάτευσα πολύ και τον εαυτό μου και αυτούς που ήταν γύρω μου.

Εννοώ ότι ποτέ μα ποτέ δεν έχει δημοσιευθεί βίντεο ή φωτογραφία με εμένα και κάποιον άλλον. Οπότε είτε είσαι σε γκέι μπαρ είτε οπουδήποτε αλλού, αν θέλεις να προστατευθείς και από το κινητά και από όλα, θα προστατευθείς, αλλιώς ή το έχεις στήσει ή το έχεις προκαλέσει».

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα διέρρευσαν φωτογραφίες του πρώην συντρόφου της Φίλιππου Τσαγκρίδη να φιλιέται στο στόμα με την Δανάη Μπάρκα και έκτοτε έγινε μεγάλος ντόρος.