Κωνσταντίνος Μαργαρίτης: Συγκινήθηκε στον αέρα του Super Κατερίνα με την έκπληξη του πατέρα του, Γιώργου - «Δεν ήξερα ότι θα πήγαινε στο J2US»

Η έκπληξη και στην Άννα Μπεζάν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Το πρωί της Τρίτης 19 Μαρτίου, στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, βρέθηκαν ως καλεσμένοι η Άννα Μπεζάν και ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης, οι οποίοι είναι ζευγάρι στο Just The 2 of Us (δείτε εδώ τα highlights του τελευταίου επεισοδίου). Οι δυο τους μίλησαν για την συμμετοχή τους στον μουσικό διαγωνισμό και την μεταξύ τους συνεργασία, ενώ η ομάδα τους είχε ετοιμάσει κάποιες εκπλήξεις.

Πιο συγκεκριμένα, έβγαλαν σε ζωντανή τηλεφωνική σύνδεση τον πατέρα του τραγουδιστή, τον σπουδαίο ερμηνευτή Γιώργου Μαργαρίτη, ο οποίος αποκάλυψε πως δεν γνώριζε ότι ο γιος του θα συμμετείχε στο παιχνίδι. Μίλησε, όμως, με τα καλύτερα λόγια για εκείνον, προκαλώντας τεράστια συγκίνηση.

Συγκινημένος ο γιος του Γιώργου Μαργαρίτη με την έκπληξή του στον αέρα του Super Κατερίνα

«Κάποια Σάββατα έχω παρακολουθήσει τον Κωνσταντίνο με την Άννα Μπεζάν. Δεν ήξερα ότι θα πήγαινε στο J2US. Τον Κώστα τον έχω μαζί μου σε εμφανίσεις εδώ και 3-4 χρόνια και δεν μου έκανε εντύπωση που τον είδα εκεί. Του έλεγα να κάνει ένα δικό του τραγούδι πρώτα και μετά να βγει στην τηλεόραση. Το έχω πει πολλές φορές, τα παιδιά των τραγουδιστών έχουν φωνή, είναι στο DNA τους. Από εκεί και πέρα πρέπει να κάνουν δικά τους πράγματα, αλλά δεν θα μπορούν να γλιτώσουν από το ρεπερτόριο του πατέρα. Έχω και μια κόρη, τη Μαρία η οποία είναι και αυτή ταλέντο», είπε ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Η έκπληξη της Χριστίνας Παππά στην Άννα Μπεζάν

Έκπληξη έκαναν και στην Άννα Μπεζάν, βγάζοντας στον αέρα την πεθερά της, την Χριστίνα Παππά, η οποία ήθελε να πει ένα μεγάλο μπράβο στα δύο παιδιά για την προσπάθειά τους και το ταλέντο τους (δείτε εδώ την αντίδρασή της στην κάμερα σε ερώτηση για τον γάμο με τον Δημήτρη Παππά).