Άρης Μακρής - Οι νέες δηλώσεις για την Άννα Μαρία Βέλλη: «Μου προκαλούσε πρόβλημα στη σχέση μου...»

Η απάντηση στις φήμες περί κακοποίησης της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άρης Μακρής - Οι νέες δηλώσεις για την Άννα Μαρία Βέλλη: «Μου προκαλούσε πρόβλημα στη σχέση μου...»

Ο Άρης Μακρής παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1, όπου ρωτήθηκε για ακόμα μια φορά σχετικά με την Άννα Μαρία Βέλλη και τον όλο σάλο που ξέσπασε όταν τον στοχοποίησαν πως αυτός είναι ο πρώην σύντροφός της που την κακοποίησε (δείτε φωτογραφίες με τα σημάδια στο πρόσωπο και το σώμα της).

Η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων τον ρώτησε και για την πρόσφατη ανάρτηση της που πήγαινε προς πάσα κατεύθυνση μετά τα σχόλια που έγιναν το τελευταίο διάστημα.

Οι δηλώσεις του Άρη Μακρή

«Ότι ήταν να πω το είπα... Τώρα αυτό το στόρι... Όσο ξέρεις εσύ, άλλο τόσο ξέρω κι εγώ. Πραγματικά δεν ξέρω και δεν θέλω και να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ και να ψάξω. Έχω αφήσει πίσω μου όλη αυτή την ιστορία και όλη αυτή τη φήμη που ακολουθούσε το όνομά μου χωρίς λόγο. Ποτέ δεν έχω κατηγορηθεί για κάτι και συνεχίζω μπροστά. Δεν θέλω τώρα να αναλώνομαι σε τέτοια πράγματα που δεν έχει και κάποιο στοιχείο για μένα. Αν είναι να σου απαντάω για κάθε στόρι της, σωθήκαμε.

Μου δημιουργούσε πρόβλημα στη σχέση μου όλη αυτή η φήμη που είχε δημιουργηθεί και γι’ αυτό τον λόγο βγήκα και μίλησα για να δηλώσω τη δική μου αλήθεια. Έχει λήξει η ιστορία, δεν έχω λόγο να την πάρω τηλέφωνο. Μου αρέσει να βλέπω μπροστά και όχι πίσω. Το μπλέξιμο πήρε μεγάλη διάσταση και για αυτό βγήκα και είπα την δική μου πλευρά. Δεν έχω λόγο να μιλήσω με δικηγόρο, ούτε κάτι περαιτέρω», είπε ο Άρης Μακρής.

Η συνέντευξη του στο Super Κατερίνα

«Όταν αυτό απέκτησε μεγαλύτερη διάρκεια και πια υπήρχε μια περιγραφή χωρίς να ειπωθεί όνομα αλλά μπορούσε να συνδυαστεί ξεκίνησε αρχικά να συνδυάζουν την είδηση με το όνομα μου και ξεκίνησαν τα σχόλια και τα μηνύματα. Δεν μπήκα στην διαδικασία να επικοινωνήσω μαζί της. Δεν μπήκα στην διαδικασία να ασχοληθώ με την συγκεκριμένη φήμη. Δεν είχαμε χωρίσει και πολύ καλά. Όχι βέβαια με τη μορφή που περιγράφεται η νομίζει ο κόσμος. Δεν είχαμε κρατήσει επικοινωνία η σχέση. Όπως όλα τα ζευγάρια είχαμε ωραίες στιγμές αλλά και άσχημες. Εντάσεις, τσακωμούς αλλά ποτέ σε βαθμό κακοποιητικής συμπεριφοράς», ανέφερε αρχικά ο Άρης Μακρής.

Και συμπλήρωσε: «Όλο αυτό ξεκίνησε πολύ αφηρημένα χωρίς να ειπωθεί όνομα για να δείχνει και όλα αυτά συγκροτήθηκαν και στοχοποιήθηκα εγώ όλο και πιο πολύ με τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις αυτές. Δεν μπορούσα πλέον να τα αγνοήσω ενώ δεν ήθελα καθόλου».

«Επειδή υπάρχει ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το κεφάλι μου, όλο αυτό έχει δημιουργήσει αρνητικά αποτελέσματα εις βάρος μου. Στα επαγγελματικά του, στην οικογένεια μου. Η κοπέλα μου έχει πέσει από τα σύννεφα για το τι μπορεί να έχει συμβεί. Η μητέρα μου ξέρει πολύ καλά τι παιδί έχουν μεγαλώσει και τι παιδεία του έχει δώσει», εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο ο Άρης Μακρής.

«Δεν μπήκα στην διαδικασία να επικοινωνήσω με κανέναν. Δεν είχα και τον λόγο», αποκάλυψε.

«Αν την είχα μπροστά μου θα της έλεγα ότι όλο αυτό έχει πάρει τεράστια διάσταση. Δηλώνω ανοιχτά σε όλους ότι αν εκείνη έχει κακοποιηθεί δεν είμαι εγώ το κακοποιητής. Παρακαλώ την ίδια ώστε να καθαρίσει και εμένα η θέση μου. Έχει γίνει ένα λαϊκό δικαστήριο. Είναι μια πολύ σοβαρή κατάσταση. Μου είχε μιλήσει για μια κακοποιητική σχέση αλλά δεν ήξερα κάτι».

«Εγώ βλέπω αυτή την στιγμή μια κοπέλα που βγαίνει έξω και λέει την ιστορία της ότι έχει πέσει θύμα σε μια κατάσταση και βγαίνει έξω και τα λέει. Όλα καλά μέχρι εδώ. Αλλά βλέπω μια συνεχή αναπαραγωγή ως προς αυτό. Επίσης λέει ότι δεν βγαίνει μόνο για την ίδια να βγει έξω και να το πει, το κάνει και ως παράδειγμα και σε άλλους να βρουν την δύναμη. Πάρα πολύ ωραία μέχρι εδώ. Αναρωτιέμαι όμως γιατί δεν το προχωράει;», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Παρακαλώ να βγει και να πει ότι δεν εννοεί εμένα ή αν εννοεί εμένα να ακολουθηθεί ο νομικός δρόμος να βγει η δικαίωση».

«Στο θέατρο αναβλήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης αλλά θα γίνει με εμένα. Τουλάχιστον προς το παρόν. Έχω νιώσει να μην με θέλουν για δουλειές. Δεν μου το έχουν πει αλλά το έχω αισθανθεί», ξεκαθάρισε σχετικά με τα όσα κυκλοφόρησαν για την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί.

«Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι διατηρεί μια κατάσταση με την ασφάλεια ότι δεν θίγει κάποιον συγκεκριμένο. Δεν λέει το όνομα του κακοποιητή. Λέει την ιστορία της χωρίς να υπάρχει αντίλογος. Αν θεωρεί πως είμαι εγώ από πίσω να το πει για να μην υπάρχει αυτό το χαλασμένο τηλέφωνο και να πάρει το δρόμο που της αρμόζει. Δεν έχει την ανάγκη να δικαιωθεί; Να κερδίσει το δίκαιο ως προς αυτή; Να τιμωρηθεί το θύτης; Όποιος το έχει ειπωθεί αυτό το έχει ανάγκη αυτό. Εμένα αυτό με κάνει να αισθάνομαι ύποπτα. Η μητέρα μου έχει χάσει τον ύπνο της», είπε και ήταν φανερά καταβεβλημένος.

«Εγώ δεν κάνω παρέα με καμία youtuber. Δεν ξέρω ποιος ήταν ο λόγος να βγει και αυτό» ξεκαθάρισε επίσης για την πρώην φίλη της Άννας Μαρίας Βέλλη, η οποία λένε πως πλέον κάνει παρέα με τον Άρη Μακρή.

«Με έχει επηρεάσει σε ψυχολογικό, προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Με έχει ρίξει. Είναι σοβαρή κατάσταση. Δεν μπορώ να πιστεύω ότι το πιστεύει κάποιος αυτό για εμένα», εξομολογήθηκε.