Ελένη Χατζίδου: «Δεν πιανόμαστε από τέτοια, μην τρελαθούμε...» - Η ξεκάθαρη απάντηση για τα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού

«Ελπίζουμε να μην προσβάλουμε βέβαια ανθρώπους...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσου, παραχώρησε η Ελένη Χατζίδου, το πρωί της Τετάρτης 20/3. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα σχόλια που έκαναν τόσο η Ναταλία Γερμανού όσο και η Σίσσυ Χρηστίδου το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για την εκπομπή Breakfast@star.

Το περασμένο Σάββατο η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της μέσα από την κάμερα του Καλύτερα δεν Γίνεται, σχόλιασαν την εκπομπή του Star με αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Ετεοκλή Παύλου (δείτε εδώ).

Οι δηλώσεις της Ελένης Χατζίδου για τα σχόλια της Γερμανού και της Χρηστίδου

«Έχω μόνο ωραία συναισθήματα για την Ναταλία Γερμανού εκτός από θαυμασμό μεγάλο. Δεν πιανόμαστε από τέτοια με την Ναταλία, μην τρελαθούμε. Μας έχει πει τόσο ωραία λόγια ακόμα και στην αρχή όταν είχε μιλήσει για εμάς... Η αλήθεια είναι ότι είμαστε αυθόρμητοι τηλεοπτικά με τον Ετεοκλή, υπάρχουν βέβαια κάποια πλαίσια. Ελπίζουμε να μην προσβάλουμε βέβαια ανθρώπους, σίγουρα σχολιάζουμε ανθρώπους που είναι πιο αιχμηροί. Ίσως να τους στεναχωρούμε αλλά από την άλλη άμα δίνουν και αυτοί τροφή, είναι σαν να το θέλουν…» είπε σχετικά με την Ναταλία Γερμανού.

Δείτε επίσης: Ελένη Χατζίδου - Επέστρεψε στο BreakfastStar: «Έπεσα με τον αγκώνα! Ακούω ένα κρακ μέσα στον...»

«Δεν έχω νιώσει τηλεοπτική αμφισβήτηση, κάποιον να πήγε να με στριμώξει, να μου κάνει κακό. Αλλά ακόμα και εάν γίνει δεν θα κατηγορήσω κανέναν αν πει, ”από πού και ως πού από τραγουδίστρια έγινε παρουσιάστρια;”. Δεν θα σου πω για ποιο λόγο το είπες, θα προσπαθήσω να σε κάνω να αλλάξεις γνώμη» σχολίασε για την Σίσσυ Χρηστίδου η οποία είχε αναφέρει ότι «όταν εμφανίζονται καινούργιοι άνρθωποι στην δική μας δουλειά είναι δύσκολονα το ανεχτούμε»