Δημήτρης Παπανώτας για σύντροφό του: «Ήμασταν στο αυτοκίνητο και έτυχε να έχει μείνει ανοιχτό το τηλέφωνο και ο άλλος άκουγε όλη την... ιστορία»

Η σπάνια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Με αφορμή την εξομολόγηση του Περικλή Κονδυλάτου για την αμήχανη στιγμή που δεν είχε κλείσει το κινητό του και άκουγε τον συνομιλητή του να τον "θάβει" νομίζοντας πως η κλήση είχε σταματήσει (δείτε εδώ αναλυτικά), ο Δημήτρης Παπανώτας εξομολογήθηκε άλλο ένα ακραίο σκηνικό που έχει ζήσει.

Ο δημοσιογράφος έχει βιώσει κάτι ακόμα χειρότερο. Τη στιγμή που βρισκόταν με κάποια σχέση του στο αυτοκίνητο σε τρυφερά τετ α τετ και όχι μόνο, το τηλέφωνο είχε μείνει ανοιχτό και ο δεύτερος σύντροφός του προσώπου είχε ακούσει τα πάντα...

Η σπάνια αποκάλυψη του Δημήτρη Παπανώτα για την προσωπική του ζωή

«Είχα κι εγώ μία σχέση που είχε κάνει τάρανδο άλλον. Και είχε μείνει ανοιχτό το τηλέφωνο. Εγώ ήμουν σε ένα αυτοκίνητο και έτυχε να έχει μείνει ανοιχτό το τηλέφωνο και ο άλλος άκουγε όλη την... ιστορία. Ο άλλος έξαλλος! Σου τυχαίνει να ακούσεις αυτό, κάθεσαι και κάνεις φασαρία; Λες "άντε γεια σου κούκλα μου, χωρίζουμε". Τρως την ψυχρολουσία, αλλά κάθεσαι και κάνεις φασαρία; Χωρίζεις! Ό,τι και να σου πει ο άλλος...», είπε.

Δείτε επίσης: «Χρωστούσα μία συγγνώμη...» - Η αποκάλυψη του Παπανώτα για το πρόσωπο που αδίκησε στα 36 χρόνια καριέρας του

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει βρεθεί στη θέση του απατημένου

Εκμυστηρεύτηκε πως πρώην σύντροφός του τον απάτησε ενώ ο ίδιος άκουγε την ώρα της σεξουαλικής πράξης, καθώς κατά λάθος τον πήρε τηλέφωνο.

«Εμένα με απάτησαν με τον χειρότερο τρόπο! Δεν υπάρχει η απάτη που βίωσα εγώ. Θες να σου πω πως έμαθα ότι με απάτησαν; Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό που έπαθα. Ηχογραφήθηκε η όλη πράξη η σεξουαλική στο κινητό. Μάλλον πρέπει να ήταν σε αυτοκίνητο μέσα, πατήθηκε και με πήρε τηλέφωνο. Δεν το σήκωσα. Στον τηλεφωνητή γράφτηκε και το άκουγα, το ξανάκουγα και το ξανάκουγα. Εκείνη την ώρα με έκοψε κρύος ιδρώτας, απλά», εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Να πω όμως κάτι με το μυαλό που έχω τώρα. Όποιος απατάει τον άλλον, για λύπηση είναι όχι ο απατημένος αλλά ο θύτης. Ο άλλος που να ξέρει ο άνθρωπος, ο καθένας θα μπορούσε να το κάνει αυτό. Αυτός όμως είναι για λύπηση, αυτός έχει τα προβλήματα μέσα του. Όχι ο άλλος ο άνθρωπος», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής στο πλατό του The 2night show.

Δείτε εδώ ποια είναι η τωρινή σύντροφός του με την οποία είναι πολλά χρόνια μαζί και ευτυχισμένος!