Σίσσυ Χρηστίδου: «Θα μου επιτρέψετε να πω ένα χρόνια πολλά στον μπαμπάκα των παιδιών μου, γιατί όχι;» - Οι αμήχανες ευχές στον Θοδωρή Μαραντίνη

Η ιδιαίτερη αναφορά στον πατέρα των γιων της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: «Θα μου επιτρέψετε να πω ένα χρόνια πολλά στον μπαμπάκα των παιδιών μου, γιατί όχι;» - Οι αμήχανες ευχές στον Θοδωρή Μαραντίνη

Σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου, γιορτάζουν οι Θεόδωροι και οι Θεοδώρες και στην οικογένεια της Σίσσυς Χρηστίδου είναι πολλά τα πρόσωπα που έχουν αυτό το όνομα. Έτσι, λοιπόν, η ίδια μόλις βγήκε στον αέρα η εκπομπή της στο κανάλι του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, πήρε τον λόγο για να τους ευχηθεί.

Αναφέρθηκε αρχικά στον πατέρα της, στον οποίο έχει τρελή αδυναμία (δείτε τον εδώ) και παρόλο που δίστασε για λίγο, έστειλε τις ευχές της και στον πατέρα των παιδιών της και πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη, με τον οποίο έχουν περάσει από σαράντα κύματα.

Οι δημόσιες ευχές της Σίσσυς Χρηστίδου στον Θοδωρή Μαραντίνη για τη γιορτή του

«Θα μου επιτρέψετε να πω ένα χρόνια πολλά στον μπαμπάκα μου και στον μπαμπάκα των παιδιών μου, βεβαίως, γιατί όχι; Και στον ανιψιό μου, φυσικά. Το καμάρι μου! Έχουμε μεγάλη γιορτή στο σπίτι μας. Αν έχετε κι εσείς, να τους χαίρεστε!», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Θοδωρής Μαραντίνης «Με έφερε σε πολύ δύσκολη θέση όλη αυτή η...» - Η εξομολόγησή του για το διαζύγιο με την Σίσσυ Χρηστίδου

Η εξομολόγηση για το διαζύγιό τους

Η Σίσσυ Χρηστίδου τα τελευταία χρόνια έχει δει να συμβαίνουν πολύ όμορφα πράγματα στη ζωή της και παράλληλα να δοκιμάζεται και με πιο δυσάρεστες στιγμές, που αφενός επέλεξε και αφετέρου η ζωή της έφερε. Για όλα αυτά τα όμορφα και δυσάρεστα μίλησε λοιπόν η παρουσιάστρια με ειλικρίνεια την Παρασκευή 22/9/23 στην εκπομπή Ελένη (δείτε εδώ την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη όταν την είδε).

Μια προσωπική επιλογή, που πήρε μεγάλη έκταση είναι το διαζύγιό της με το Θοδωρή Μαραντίνη, με πολλά προσωπικά κομμάτια του πρώην ζευγαριού να βγαίνουν στη δημοσιότητα παρά τη θέληση της παρουσιάστριας. Η ίδια τόνισε για μία ακόμη φορά, πως προτεραιότητα της είναι, ήταν και θα είναι τα παιδιά της και πως το διαζύγιο της το χειρίστηκε πάνω από όλα ως μητέρα, με σκοπό να προστατευτούν οι δύο γιοί της.

«Πήρα μια απόφαση που θεωρώ, ότι δε θέλει ιδιαίτερη γενναιότητα, αλλά θέλει ενσυναίσθηση και δύναμη. Αυτή την απόφαση την έχω πάρει εδώ και καιρό, απλά επειδή η ασθένεια της μητέρας μου, που αυτό είναι το πιο σκληρό πράγμα που μου έχει συμβεί, με βοήθησε να αντιμετωπίσω όλα τα υπόλοιπα σαν να είναι λιγότερα βαριά απ΄ ότι θα τα αντιμετώπιζα αν δεν υπήρχε αυτό.

Οπότε με βοήθησε σε αυτό το κομμάτι και έγινα πιο διεκπεραιωτική. Δεν έκανα αυτά που θα έπρεπε να κάνω και αφοσιώθηκα στα μαμά μου. Ήμουν τη μισή εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και την άλλη μισή εδώ, έψαχνα γιατρούς, μιλούσα με όσους μπορούσα... Μπορεί να φαίνεται σε κάποιον, που δεν ξέρει...οι αντιδράσεις να φαίνονται πολύ βιαστικές, αλλά τα έχω ζυγίσει όλα πολύ καλά και έχω κάνει πάρα πολλή υπομονή, πολλά χρόνια, δεν είμαι παρορμητικός άνθρωπος, καθόλου», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Το χειρίστηκα σαν μητέρα με αυτό το ρόλο και μόνο. Στο δικό μου μυαλό θεωρούσα, ότι είναι όλα προφανή και μετά κατάλαβα, ότι δεν είναι…Διάλεξα να κρατήσω τη σιωπή μου και να προφυλάξω τα παιδιά μου. Δε με νοιάζει τι θα πει ο καθένας. Αποφάσισα, γιατί ζούσα με αυτό τον φόβο ότι μπορεί να συμβεί, ότι δε θα φοβηθώ άλλο. Φοβόμουν πολλά χρόνια αυτή την έκθεση. Δε φοβάμαι όμως γιατί δεν έχω τίποτα να κρύψω. Δε φοβάμαι τίποτα πια», κατέληξε.