Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αυτό δεν το έχω ξαναπεί! Το έχω απωθημένο...» - Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες στους διαδρόμους του ALPHA

Η κρυφή συζήτηση και η παραλίγο συμφωνία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αυτό δεν το έχω ξαναπεί! Το έχω απωθημένο...» - Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες στους διαδρόμους του ALPHA

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Βαγγέλης Περρής στην εκπομπή της, Happy Day στο κανάλι του ALPHA (δείτε εδώ όσα ανέφερε για τους τσακωμούς με τον Λιάγκα και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου), θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη για εκείνη και τον δημοσιογράφο του Πρωινού.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δήλωσε πως τον είχε προσεγγίσει στο παρελθόν με σκοπό την συνεργασία τους, όμως, όπως είναι προφανές, δεν "έδεσαν" και εξήγησε ποιοι ήταν οι λόγοι που δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Βαγγέλη Περρή

«Τον αγαπάω τον Βαγγέλη, τον θαυμάζω, είμαι πολύ μεγάλη fan του. Όταν έφυγες (ο Δημήτρης Παπανώτας) πριν χρόνια για να πας στον Γιώργο Λιάγκα, ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που προσέγγισα για να έρθει εδώ. Αυτό δεν το έχω ξαναπεί.

Είχε έρθει τότε, είχαμε κάνει ένα ραντεβού και τα είχαμε πει. Ο Βαγγέλης τότε έκανε ένα πρωινό ραδιόφωνο και δεν μπορούσε να είναι εδώ σε καθημερινή βάση, για του δικούς του λόγους. Μου είχε πει τότε ότι μπορεί αλλά μόνο 3 φορές την εβδομάδα, αλλά όχι από το στούντιο, μόνο μέσω Skype.

Του είπα τότε "βρε Βαγγέλη, πώς θα δέσουμε ως παρέα αν εσύ είσαι με Skype;". Εμείς τον θέλαμε κοντά μας. Κι έτσι δεν είχε προχωρήσει, αλλά το έχω απωθημένο. Κάποια στιγμή κάτι θα κάνουμε μαζί», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και σε άλλο σημείο της συζήτησης, επισήμανε:

«Στον Λιάγκα δεν είναι στο πάνελ αλλά σε παράθυρο και είναι επιλογή του. Θέλει να είναι κυρίαρχος του χώρου και του χρόνου του».

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Το έψαξε και το γραφείο του άνδρα μου...» - Η αποκάλυψη για το "μεγάλο σκάνδαλο με τη διοίκηση του ALPHA"