Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Εξελίξεις με την παράσταση που έπαιζε - Η ανακοίνωση μετά την περιπέτεια υγείας του

Τι θα συμβεί;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας με αποτέλεσμα ο γνωστός ηθοποιός να νοσηλευτεί σε κρατικό νοσοκομείο της Αθήνας (δείτε εδώ την πρώτη του ανάρτηση).

Για λόγους υγείας λοιπόν, η παράσταση που συμμετείχε ο Χατζηπαναγιώτης, Μπαμπάδες με ρούμι, αναβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα. Νεότερα για τις εξελίξεις της παράστασης έγιναν γνωστά την Τρίτη 26/3 με ανακοίνωση από τα Αθηναϊκά θέατρα.

Θυμίζουμε εδώ, πως η παράσταση θα επιστρέψει ξανά στην σκηνή, ωστόσο ο ηθοποιός, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης αποφασίστηκε να αντικατασταθεί από πολύ επιτυχημένο συνάδελφό του.

Η ανακοίνωση για την παράσταση που έπαιζε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

«Η παράσταση Μπαμπάδες με ρούμι επιστρέφει από αύριο, Τετάρτη 27/3 εκτάκτως, στις 21:00. Όλες οι παραστάσεις του Απριλίου θα γίνονται κανονικά στις 20:00», αναγράφεται στην ανακοίνωση από τα Αθηναϊκά θέατρα.

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης - Μπαμπάδες με ρούμι

Η ανακοίνωση για την κατάσταση του από τη Δανάη Μπάρκα

«Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι καλύτερα. Ευχαριστεί και εσάς για τις ευχές και την αγάπη, η οποία είναι απερίγραπτη. Η κατάσταση υγείας του είναι καλύτερη, οι γιατροί είναι από πάνω του. Είναι καλύτερα και αρχίζει να ανακτά τις δυνάμεις του, ελπίζουμε σύντομα να βγούμε και εντελώς. Από αύριο ξεκινούν και οι παραστάσεις Μπαμπάδες με Ρούμι» είπε η Δανάη Μπάρκα.

«Να μεταφέρουμε την αγκαλιά του Χρήστου που μας έχει λείψει. Καμιά φορά σου συμβαίνει και δεν το περιμένεις. Μεταδίδεις μια είδηση για κάποιον άλλον και όταν ένα ξαφνικό θέμα υγείας δικού σου ανθρώπου χτυπάει την πόρτα και γίνεται και γνωστό, μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι και σένα περίεργα. Είναι αμήχανο» ανέφερε η Δανάη Μπάρκα την Τρίτη 26/3/24 στο Πάμε Δανάη.