Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το καρδιακό επεισόδιο - «Μην με τρελαίνετε! Τώρα είμαι...»

Στο πλευρό του η Δέσποινα Βανδή

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το καρδιακό επεισόδιο - «Μην με τρελαίνετε! Τώρα είμαι...»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την περιπέτεια της υγείας του, έκανε, ο Βασίλης Μπισμπίκης το πρωί της Τετάρτης 27/3, στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Οι τηλεοπτικές κάμερες εντόπισαν τον ηθοποιό και την Δέσποινα Βανδή στο αεροδρόμιο, κατά την επιστροφή τους από το ταξίδι τους στην Ρώμη.

Το ζευγάρι έκανε μια ολιγοήμερη ρομαντική εξόρμηση στην Ιταλία (δείτε τις αναρτήσεις τους) μετά την περιπέτεια που πέρσαν όταν ο ηθοποιός υπέστη δύο εμφράγματα με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί. Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του ενώ μοιραζόταν με τους ακολούθους της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όλες τις εξελίξεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του συντρόφου της (δείτε εδώ).

Οι πρώτες δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη μετά την περιπέτεια της υγείας του

«Όλα καλά στην υγεία μου, ευχαριστώ πολυ για το ενδιοαφέρον. Restart, όλα καλα. Παιδιά προσέχετε τώρα είμαι και καρδιακός άνθρωπος, μην με τρελαίνετε...» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

«Περάσαμε πολύ ωραία στην Ρώμη...» πρόσθεσε για το ταξίδι του με την Δέπσοινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή: Λάμπει το μονόπετρο στο αριστερό της δάχτυλο

Το ερωτευμένο ζευγάρι την περασμένη εβδομάδα που η τραγουδίστρια είχε ρεπό από το Just the 2 of us και αμέσως μετά το τέλος των εμφανίσεών της στον Βοτανικό, πέταξε κατευθείαν για Ρώμη για να περάσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης. Βόλτες στο κέντρο της ιταλικής πρωτεύουσας αγκαλιά με την τραγουδίστρια και τον ηθοποιό, φανερά αδυνατισμένο, να προχωράνε κάτω από τους ήχους του νέου της τραγουδιού “Πανσέληνος” και την Δέσποινα Βανδή την ώρα που την αγκαλιάζει ο Βασίλης Μπισμπίκης να σηκώνει το αριστερό της χέρι με το μπριγιαντένιο δαχτυλίδι να λάμπει στο μεσαίο της δάχτυλο...

Λίγες μέρες πριν εκείνη το φορούσε σε άλλο βίντεο που ανάρτησε στα δικά της social media με τα σενάρια για πρόταση γάμου να φουντώνουν από εκείνη την στιγμή και μετά και να μιλάνε για την επισημοποίηση της σχέσης τους. Μιας σχέσης που χτίστηκε πάνω σε γερά θεμέλια αμοιβαίου κεραυνοβόλου έρωτα και σεβασμού που κρατάει 3 χρόνια.