Βάσω Γουλιελμάκη: «Θέλω έναν σύντροφο να είναι δίπλα μου στα εύκολα και στα δύσκολα»

Τι δήλωσε για την κόρη που απέκτησε με τον Σωκράτη Αλαφούζο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Βάσω Γουλιελμάκη: «Θέλω έναν σύντροφο να είναι δίπλα μου στα εύκολα και στα δύσκολα»

Η Βάσω Γουλιελμάκη μίλησε στην «Ελένη» και στη δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά, λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης «Η Απολυμένη». Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση με την κόρη της, Μαρίλια Αλαφούζου, που πλέον σπουδάζει στο εξωτερικό, τη νέα της καθημερινότητα, αλλά και τη σχέση της με την μοναχικότητα, την οποία δηλώνει ότι δεν απολαμβάνει!

«Από την στιγμή που έφυγε η κόρη μου για σπουδές στο εξωτερικό, η καθημερινότητά μου είναι πιο εύκολη γιατί έχω λιγότερες ευθύνες. Αλλά και πάλι δεν μπορώ να πω ότι δεν πονοκεφαλιάζω, γιατί έχω πολλά πράγματα να σκεφτώ. Δεν είναι εύκολο να είσαι σωστός απέναντι σε όλες τις υποχρεώσεις, πρέπει να δίνεις το 100%», είπε αρχικά η Βάσω Γουλιελμάκη.

Και συμπλήρωσε: «Κάθε πρωί θα σηκωθώ, θα φτιάξω φαγητό, θα φτιαχτώ. Κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω “μπράβο, είσαι πολύ ωραία, προχώρα”. Τώρα βγαίνω περισσότερο, ξοδεύω κάτι παραπάνω για μένα. Βλέπω κάτι στη βιτρίνα και το παίρνω. Παλιά έλεγα “Άστο μωρέ, πάρε κάτι για τη Μαρίλια”».

Δείτε επίσης: Βάσω Γουλιελμάκη: Τα νέα δεδομένα στην ζωή της, η δύσκολη στιγμή του αποχωρισμού με την κόρη της και οι φόβοι που έχει ξεπεράσει...

Η Βάσω Γουλιελμάκη για τη συντροφικότητα και τη μοναχικότητα

Στη συνέχεια η Βάσω Γουλιελμάκη δήλωσε μόνη, ωστόσο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρει έναν άνθρωπο: «Δεν απολαμβάνω τη μοναχικότητά μου γιατί την έχω όποτε θέλω. Έχω μεγαλώσει και με κόσμο στο σπίτι μου, με 8 αδέλφια, αλλά δεν ζήσαμε όλοι μαζί επειδή έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας. Η οικογένειά μου είναι η δικλείδα ασφαλείας μου. Θέλω έναν σύντροφο που να είναι δίπλα μου στα εύκολα και στα δύσκολα, να κρατάω ένα χέρι και να πω “πάμε”».