Δήμητρα Αλεξανδράκη για το πρόβλημα υγείας της: «Περνάω πραγματικά πολύ δύσκολα αυτές τις μέρες! Το κρίμα είναι να σε αρρωσταίνει η ίδια σου η οικογένεια»

Η εξομολόγησή της σε μία στιγμή ταραχής

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δήμητρα Αλεξανδράκη για το πρόβλημα υγείας της: «Περνάω πραγματικά πολύ δύσκολα αυτές τις μέρες! Το κρίμα είναι να σε αρρωσταίνει η ίδια σου η οικογένεια»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή και την Παρασκευή 29 Μαρτίου δημοσίευσε στο προφίλ της ένα βίντεο με την ίδια να φαίνεται αρκετά ταραγμένη.

Αποκάλυψε με αυτό, συγκεκριμένα, πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο την έχει καταβάλει πάρα πολύ και σε ψυχολογικό επίπεδο και δεν ξέρει τι να κάνει γι' αυτό, ενώ άφησε να εννοηθεί πως το θέμα που έχει προκύψει έχει να κάνει με την οικογένειά της.

Η εξομολόγηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη για το πρόβλημα υγείας της

«Τελείωσα τη δουλειά πριν λίγο, πάω να μαζευτώ σπίτι. Παιδιά, περνάω πραγματικά πολύ δύσκολα αυτές τις μέρες. Δεν ξέρω, αυτή η αρρώστια δε λέει να φύγει. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο. Εκεί που παίρνω φόρα να κάνω πράγματα, μετά κάνει μια "φραπ" και με κατεβάζει πάλι κάτω. Κλείνει η φωνή μου, με πιάνει το κεφάλι μου, τα πάντα. Πότε θα φύγει αυτό το πράγμα;», ακούγεται να λέει στο βίντεο και σημειώνει χωρίς να δίνει παραπάνω λεπτομέρειες για το τι έχει συμβεί:

«Δε με καταβάλει η σωματική κούραση αλλά η ψυχολογική. Νιώθω ότι αυτό με αρρωσταίνει. Το κρίμα είναι να σε αρρωσταίνει η ίδια σου η οικογένεια».

Δείτε επίσης: «Η παιδική μου φίλη και ο αδελφός μου...» - Η αποκάλυψη της Αλεξανδράκη για το λόγο που δεν αποκαλύπτει τον σύντροφό της

Η αποκάλυψη για τον γάμο της και το πρώτο παιδί

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, παραχώρησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη το πρωί της Δευτέρας 4/3. Η επιχειρηματίας προχώρησε σε μία αποκάλυψη σχετικά με την προσωπική της ζωή και απάντησε για το αν θα ήθελε να κάνει παιδιά.

«Αυτή την κοπέλα εγώ θα την παντρέψω... Γενικά την προσέχουν πολύ την έχουν σαν μπιμπελό και την έχουν κακομάθει», είπε αρχικά για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Όταν την είδα άρχισα να γελάω αλλά μετά από λίγο έμεινα άναυδη και την κοιτούσα. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλει να βάλει μαλλιά. Αυτό το ζευγάρι είναι μια κατηγορία μόνο του...», απάντησε σχετικά με την πρόσφατη πλαστική επέμβαση που έκανε η Ιωάννα Τούνη στην μύτη της (δείτε εδώ).

«Έχω παντρευτεί, εσείς να ψάχνετε ακόμα να ρωτάτε. Δεν θέλω να κάνω παιδιά και όσο περνάει ο καιρός και αντί να μου βγει αυτό το φίλτρο τόσο πολύ το θάβω» αποκάλυψε στο τέλος.

Δείτε επίσης: Πρωινό Σουσού: Ξέσπασε σε κλάματα η Δήμητρα Αλεξανδράκη - «Κάνω δημόσια έκκληση! Είναι αμαρτία από τον θεό...»